2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تا منفی نشده باید بریم تو. کارش😂

بدو بدو 😂😂

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

برام دعا کنید این ماه باردار بشم🥺🙏🏻

انشاالله 

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

ماه اولمه  ولی خیلی امید دارم همین ماه باردار بشم  شماام اقدامی؟

اره ماه سوممه...خیلی استرس دارم عزیزم شماچیامیخورین؟تقویتی اینا میخوری؟

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
اره ماه سوممه...خیلی استرس دارم عزیزم شماچیامیخورین؟تقویتی اینا میخوری؟

بسلامتی عزیزم انشالله بزودی دامنت سبز بشه

اصلاااا استرس نداشته باش خودش عامل باردار نشدنه

والا من رژیم خاصی ندارم فقط روزی سه چهارتا خرما با کنجد یا مثلا موز و چیزای گرمی میخوریم

تا جایی ام که بتونیم سعی میکنیم لبنیات و ترشی و این چیزا نخوریم

من تقریبا دوماهه کلسیم و فولیک اسید میخورم

بعد از بهداشتم بهم گفتن هفته ای یا دو هفته ای یبار 

یدونه قرص ویتامین دی بخورم

بسلامتی عزیزم انشالله بزودی دامنت سبز بشه اصلاااا استرس نداشته باش خودش عامل باردار نشدنه والا من ...

منم گرمیجات زیادمیخورم ایشالاهردومون مامان شیم💙

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
ایشالا عزیزم 😍 ایشالا باردار شدی حتما بیا تو تاپیک قبلیم بگو

حتماگلم

بسلامتی عزیزم انشالله بزودی دامنت سبز بشه اصلاااا استرس نداشته باش خودش عامل باردار نشدنه والا من ...

پسر میخوایی؟