2777
2789

سلام‌خوشگلای من خوبین؟

بچه ها من دندوما و کامپوزیت کردم دو ساله..چند وقتیه فک راستم موقع خمیازه صدا میداد..۱ هفته هم هست فک چپم دردناک شده..خلاصه دیروز خواب بودم ساعت ۶ونیم صبح با برخورد شدید دندونام به از خواب پریدم و متاسفانه دندون جلوم کامپوزیتش شکست😳برخوردش خیلی شدید بود..۱ بار دیگه هم واسم پیش اومدترسیدم ولی دندونم نشکست.تو نت زدم متوجه شدم دندان قروچه ست.چکار کنم آخه؟این دیگه چیه اومده سراغم😐

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

دیشب با ترس خوابدم..همه ش یه تیکه پتومو میذاشتم وسط دندونام🤣🤣تا صب مث آدم نخوابیدم🥺

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادربزرگم میگه دندان قروچه از سردی بدنه 

ببین دقیقا همسرم و دخترمم سردی گرفتن..آب دهن و اینا..دوروزه دارم چایی زنجفیل و نبات درست میکنم میخوریم

ببین من از بچگی داشتم و دکتر رفتم ولی درمان نشد 

دندانپزشکی که رفتم برام یه قالب از دندونای بالام درست کرد و بهم داد شبا اونو میزاشتم و به دندونام اسیب نزنم 

اسمشم نایت گارد هست

ببین من از بچگی داشتم و دکتر رفتم ولی درمان نشد  دندانپزشکی که رفتم برام یه قالب از دندونای با ...

اون و زدم نت دیدم عزیزم

زنگ زدم دکترم برم واسه ترمیم هنوز نوبتم نشده حتما میگم واسم تجویز کنه

ببین من از بچگی داشتم و دکتر رفتم ولی درمان نشد  دندانپزشکی که رفتم برام یه قالب از دندونای با ...

من فک کردم باید برم بخرم..پس سایزش مهمه!

ببین دقیقا همسرم و دخترمم سردی گرفتن..آب دهن و اینا..دوروزه دارم چایی زنجفیل و نبات درست میکنم میخور ...

اوهوم ببخشید ولی قدیم ها یه تیکه زنجبیل داخل مقعد میذاشتن و بدن طبعش متعادل میشد 

همون کار را ادامه بدید و خرما و زیره هم زیاد بخور

اوهوم ببخشید ولی قدیم ها یه تیکه زنجبیل داخل مقعد میذاشتن و بدن طبعش متعادل میشد  همون کار را ...

مرسی مهربونم

.زیره سبز؟

اره دیگه مناسب فک و دندونای خودته  خیلیم خوبه

ممنون حتما میگم به دکترم بخدا دیشب از ترسم پتو گذاشتم وسط دهنم🤣

سیاه گرم تره  سیاه دونه و عسل هم عالیه  جوز هندی هم خیلی گرمه فقط خیلی کم استفاده کن&nbs ...

عاشقتمممم مرسسی😍😍😍

ممنون حتما میگم به دکترم بخدا دیشب از ترسم پتو گذاشتم وسط دهنم🤣

😂😂😂 من تنها زمانی که اصلا دندون قروچه نداشتم دوران بارداریم بود 

دندون قروچه من انقدر شدیده که یه ربع میسابم دندونامو