2777
2789
عنوان

از چه برنامه ای برای پیدا کردن راه ها استفاده می‌کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 21 پست
حالا خودتون نصب کنید امتحان کنید ببینید با چه برنامه ای راحت تر هستین

ممنونم الان داشتم توی نظرات هر کدام از راه یابی ها رو میخوندم هردو  مشکل دار زده بودند

خدایا ممنونم که دعاهای خیرم رو مستجاب میکنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پیامتون رو در تاپیک بلوغ زود رس خوندم دقیقا دختر منم ۷ و نیم سالشه و سینه چپش امروز میگفت درد میکنه ولی موی زائد نداره میخواستم ببینم شما بردید دکتر 

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
عزیزم پیامتون رو در تاپیک بلوغ زود رس خوندم دقیقا دختر منم ۷ و نیم سالشه و سینه چپش امروز میگفت درد ...

بله بردم ولی نه آزمایش و عکس نوشت و نه دارو داد گفتند بعضی اوقات بدن خودش متوجه میشه که زوده و یا استپ میکنه یا برمیگرده معایناتش و قد و وزن رو نوشت و گفتند که غذاهای فست فودی نوشابه دلستر چیپس و پفک و از این جور چیزا نخوره  و بهم گفت که دو ماه دیگه بیا دو ماه و نیم بعد رفتم معاینه که کرد گفت که بدنش متوجه شده که زوده و عقب نشسته ولی رشد قد و و زنش خوب بود و یه نویت شش ماهه بهم داد و گفت اگر دوباره طی این شش ماه علائمش دوباره تغییر کرد زودتر بیارش فعلا که خداروشکر تغییر نکرده 

در ضمن من دکتر غدد و رشد کودکان بردمش

قبلا پیش یه دکتر زنان بردم که اونم معاینه کرد و گفت چیز خاصی نیست ولی دکتر رشد خیلی بهتر بود

خدایا ممنونم که دعاهای خیرم رو مستجاب میکنی 
بله بردم ولی نه آزمایش و عکس نوشت و نه دارو داد گفتند بعضی اوقات بدن خودش متوجه میشه که زوده و یا اس ...

ممنون از پیامت 

اگه تهران هستی لطفا میشه یکید کدوم دکتر بردید 

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷