2777
2789
واسه ازداج به امام رضا توسل کنید اگه تو خود حرم اقا هم 14 تا سوره یاسین بخونید خیلی خوبه ولی هم خودم ...

فایده نداشت والا حرمش هم رفتم کلی خواستم از امام جواد هم خواستم کلی چله و نذر و دعا فایده نکرد ۳۳ سالم شد

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فایده نداشت والا حرمش هم رفتم کلی خواستم از امام جواد هم خواستم کلی چله و نذر و دعا فایده نکرد ۳۳ سا ...

عزیزم خیلیا گفتن که صدتاحمد بخونیم بعد هدیه کنیم به حضرت ام البنین وقسمش بدیم به پسرش بدون شک جواب میده اینم امتحان کن .برامن جواب نداده خیلیا جواب گرفتن

برای گرسنگی.... یا قابظ برای پیروزی علیه دشمن.... یا ظاهر و ان یکاد_ صلوات_ تسبیحات اربعه_ ذکر یون ...

برای قبول شدن توی کنکور و خبر خوب شنیدن چی بخونم ؟؟؟

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
برای چی میخای ؟ بگو تا بهت بگم

برای قبول شدن توی کنکور (البته خوندم و خوب دادم) چه ذکری بگم ؟

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
عزیزم من هر ذکری که بگین امتحان کردم اما جواب نمیگیرم نمیدونم چرا واقعا درمونده شدم

اگه جواب نمیده حتما به صلاحت نیست. یا هنوز وقت درستش نرسیده

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃
حرز امام جواد اصل از کجا بخریم

لازم میست بخری. فقط با مداد و کاغذی که قصبی نباشه  و در ساعت سعد بنویس مثلا موقع اذان ظهر روزی که ولادت باشه ( از این تقویم قدیمیا نوشته ازدواج نیک است، مسافرت نیک است، خرید و فروش نیک است...)

با وضو و رو به قبله بدون تکلم. و آخرش کاغذ رو تا کنید و توی یک پارچه بزارید و ببندید به بازوی راست (بعضیا میگن چپ) یا بزارش توی کمد لباسات. بعد از حاجت گرفتن یا ایمنی کاغذ رو بنداز توی آب روان.

بعضیا به جای پارچه توی یکدونه از این گردنبدا که در پوش داره میزارن که جنسش از نقره باید باشه.

اگه این کارها برات سخته میتونی متنش رو حفظ کنی هر وقتی از خونه بیرون میری بخونی مث چهار قل:

بسم الله الرحمن الرحیم
«یا نُورُ یا بُرْهانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ یا رَبِّ اِکْفِنی الْشُّرُورَ وَ آفاتِ الدُّهُورِ وَ اَسْئَلُکَ النَّجاهًْ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ»

برای قبول شدن توی کنکور و خبر خوب شنیدن چی بخونم ؟؟؟

قبول شدن توی کنکور فقط و فقط تلاش خودت

خبر خوب... خوش بگو تا خوش بشنوی

هرچیزی به وقت خودش جواب میده دعاکن بعدش دوسه روزرها کن ایمان داشته باش که انجام میشه یعنی نگران نباش بعددوسه روزدوباره دعاکن بازرهاکن تا جواب بده اگه صلاح باشه اجابت میشه استغفارمعجزه میکنه.