2777
2789
عنوان

بیقراری کودک در خواب

183 بازدید | 10 پست

دوستان دخترم ۱سال و نیم هست وقای که میخابه مدام تو خواب بیدار میشه و سینمو میخواد و بدون اون نمیتونه بخوابه ، کسی بچش اینجوری بوده لطفا کمک کنید 

اره طبیعیه دیکه باید غذا قبل خواب بذی شیر کم کنی

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کم کم از شیر بگیر تا خوراکش هم خوب بشه و شبا راحت بخوابه  دختر منم تا شیر میخورد همین بود همیش ...

من یجوریه که فقط با سینم خوابش میبره 

نمیدونم چجوری بخوابونمش

اصلا غذا نمیخوره  چون ۱۸ماهشه نگرانم که اینجوره

شیر نده مولتی ویتامین بده از خواب بیدار میشه که تا شب محبور بشه بخوره کلا نیم لیتر نباید شیر بخوره تو این سن از امروز ترکش بده خودتم استراخت کنی دیگه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
من یجوریه که فقط با سینم خوابش میبره  نمیدونم چجوری بخوابونمش

دختر منم فقط با سینه ميخوابيد محال بود جور دیگه بخوابه 

سختی داره از شیر گرفتن ولی اول و آخرش باید بگیری 

وقتی که قبول کرد دیگه سینه نیست خودش کنار میاد و می‌خوابه 

اره بخدا خستم

پستونک بده و یه شیشه شیر توش اب بزار شبا یکی درمیون بده فقط خواب اول که بیدار میشه شیرتو بدوش بده ساعت دوم آب بده بخوابه ساعت بعدی هی جابجا کن و کم‌کن بعد بچت متوجه میشه بکو بخواب بهت شیر بدم اول نفسش میره خپدشو میزنه نترس که بیدار بشه  خودتم بیداری سه چهار روز تخمل کنی اون درست میشه هر چهار روز شیرشو کم کن عادت بده پستونک بخوره بخوابه بعدش انداره تار مو هر هفته پستونک ببر آخر سر فقط یه لایه پستونک درحدی ببر که دندونش بگیره بعدش از عرض پستونک نازک‌کن که دیگه کلافه بشه نخواد پستونک راحت میشی کلا بعدا که شیر تموم شد عروسک بده دستش بفل کنه بخوابه دیگه زاحت بشی مراحل سختیه ولی ارزش داره