2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۳ سال پیش با چه حالی رفتم بعد از گذشت سالها هنوز با اشک و گریه میخوابم نکن اینکارو با زندگیت. مث م ...

منم همینطور زندگی برام زجر و مرگ تدریجی

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه
اصلا باهاش ارتباط ندارم

مگه میشه؟! روز آزمایش میبینیش بالاخره...!

البته اگه مثل ما براتون بادیگارد نذاشته باشن😒

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
چیزی به اسم نخوردن خون به هم وجود نداره جانم 

یکی از اقوام ما که غریبه بودن خونشون بهم نخورده بود.بعد رفته بودن به یه آخوند پول دادن گفتن ما بچه نمیخوایم. عقدمون کن... دیگه نمیدونم کارای ثبتش را چکار کردن

الان بچه بزرگش که مشکل کبدی داره .اون یکی هم یادم نیست گفتن سالمه یا نه

مگه میشه؟! روز آزمایش میبینیش بالاخره...! البته اگه مثل ما براتون بادیگارد نذاشته باشن😒

دقیقا😂

عمم رو سرمون بود همش😂

کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.
اره اصلا همچین چیزی نیس فقط از آقا خون میگیرن اصلا از خانوم نمیگیرن دیگ

اساسا اگه تالاسمی مینور باشن هر دوطرف احتمال تولد فرزند تالاسمی ماژور وجود داره که توصیه میشه ازدواج نکنن . 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....