2777
2789
عنوان

مامانم خدایا چ کنم

183 بازدید | 8 پست

ی وقت نشد برم خونش چشمم گریون نشه. من بنا ب دلایلی و فرار از خانواده شوهر اومدم شهر غریب. غربت ب جون خریدم. حالا مجبورم میرم شهرمون2. 3 روزی بمونم خونه مامانم. خداشاهده اینسری اصلا دلم نبود بیام بسکه بچه هام داغونم کردن.. شوهرمم میگفت مخام برم خونه بابام نمیای خودم برم. چرا نمیای. همش نشسته ماتم این کار و اون کار گرفته. من ب بار جدا شدم تام حرف میزنم اونا میزنه ت سرم یا میگه اصلا پاشو برو خونت. 

دلم خیلی خونه خسته شدم. دلم مرگ میخاد. ت خونه بابام جایی ندارم. خانواده شوهرمم باهاشون خوب نیستم ک چند روز بمونم فوق‌ ی شب بمونم. چشم دیدنم اصلا ندارن. فکر میکنن پسرشو ازشون گرفتم یکی نیست بگه بیا تحفه خودتون مال خودت.

از بس مامانم اعصابم خرد کرد بچمو زدم 

شوهرمم برگشت بچه هام نیومدن ک برگردیم. کاش میشد الان پیام بدم بیا فردا دنبالم😭😭

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

من متنفرم جایی بمونم 

می‌رفتید هتل

عزیزم با همسرت که تعارف نداری

صحبت کن و بگو چطوری راحت تزی

من که چند سال به بهانه کرونا خیلی جاها نرفتم و راحتم

شهر خودمون هم که میرم فقط سر میزنم اعصاب موندن ندارم 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
من متنفرم جایی بمونم  می‌رفتید هتل عزیزم با همسرت که تعارف نداری صحبت کن و بگو چطوری راحت تز ...

کرایه ها بالاست. شهر کوچیک. من ی زن تنها برم هتل چی بگم.. 5.6 ساعتم راهه نمیشه سر زد و برگشت 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرایه ها بالاست. شهر کوچیک. من ی زن تنها برم هتل چی بگم.. 5.6 ساعتم راهه نمیشه سر زد و برگشت 

با همسرت برو هتل

یا متعادل رفتار کنید 

یک شب خونه شما

یک شب خونه خانواده همسرت 

به احترام هم یک شب رو دندون روی جگر بگذارید و تحمل کنید

یا اصلا نرید 

چه کاری هست 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
مادر منم همینه دوریم  زیاد نمیرم سالی یکی دو بار ،با شوهرت صمیمی باش اگه خوبه شوهرت اطرافیان هم ...

شوهرمم ب وقتش سرکوفت می‌زنه نمیشه بهش همه چی بگم 

این چیزارو به اون نگو یامثلا بگو بچه ها اذیت میکنن بیشتر از این نمیتونم بمونم خونه ی مادرم بچه ها رو ...

بچه هام جیغ میزنن ک نمیایم