2777
2789
عنوان

چند سال پیش با کسی دوست بودم...

161 بازدید | 11 پست

الان نه من شماره یا ادرسی ازش دارم نه اون 

خیلی دختر ماااهی بود دلم براش ت‌نگ شده🥺

چجوری میتونم پیداش کنم؟اگه زنگ بزنم ۱۱۸ اسم و فامیلشو بگم شماره اش رو بهم میده؟؟

اگه‌اسم پدرش می‌دونی اره احتمالا زنگ‌بزنی ۱۱۸ شماره خونه شون بدن بهت

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جدا شدید و از هم بی خبر شدید؟! 

خب ارتباطمون از طریق خونه ی مامانبزرگم بود اونا اونجا مستاجر بودن 

مادربزرگم که فوت شدن دیگه اونا هم رفتن و چون تا لحظه اخر معلوم نبود کجا میخوام برن ادرسشونو ندارم 

شماره ای که ازش داشتم بعدا هر چی زنگ زدم یا خاموش بود یا جواب نمیداد 

الانم دیگه گوشیمو عوض کردم همون شماره رو هم ندارم دیگه 😐

درخواست دوستی داشتین بفرمایید 

ببخشید که مزاحمتون شدم ♡

شما هم توی اون تاپیک نهج البلاغه بودید و هم تاپیک حدیث پیامبر در مورد زنان 

و من هم بودم 

نطر من اینه که پشت اینجور تاپیک ها یه جریانی هست با توجه به حساسیت های اخیر و جو جامعه مذهبی ها میدونن که اینجور موضوعات تفرقه اندازه 

استارتر ها ظاهرا به دنبال رفع شبهاتشون و نشر احادیث هستن اما جالبه که هرچی جواب میدی قانع نمیشن 😐😐

من زیاد نی نی سایت نمیام اما حس و اندکی تجربم اینکه میگه میخوام نظر شما رو هم بدونم؟ به نظر شما عادیه ؟

ببخشید که مزاحمتون شدم ♡ شما هم توی اون تاپیک نهج البلاغه بودید و هم تاپیک حدیث پیامبر در مورد زنان ...

خوب اینا تله واسه کاربراس که شناسایی بشن 

و تعلیق بشن متاسفانه من مذهبی نیستم و زیاد این بلد نیستم ولی قطعا پیامبر همچین فرموده ای نداشتن 

چون ایشون زن رو مایه عطرت و آرامش میدونست 

در کل اسلام و خدا این چیزی نیست که این مذهبی نماها به ما معرفی میکنن 

اَِیَِمَِـَِہَِ و جَِهَِنَِمَِ تَِرَِسَِتَِنَِ چَِمَِاَِنَِ اَِیَِرَِـَِہَِ بَِهَِشَِتَِهَِ