2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار داشتم میدوییدم پام لیز‌خورد یجوری خوردم زمین که عین فوتبالیستا دویست تا قل خوردم کل حیاطو زانوم پوکید کارم به دکترو چرک خشک کن و سرم شست و شو اینا کشید انقد که بد بود ولی جالبیش اینه دو هفته بعدش باز خوردم زمین هنوز پام خوب نشده بود😐😂یادش میوفتم خندم میگیره

دوران راهنمائی دوستم عاشق یه پسر عکاس شده بود نزدیک مدرسمون عکاسی داشت مخ منو خورد برو اسمش بپرس منم عین اوسکولا رفتم مغازه ش ن گذاشتم نه برداشتم گفتم اسمت چیه ریختن پشماش به چشم دیدم

سرپرست خوابگاه مون داشت نصیحتمون میکرد گف حواستون باشه یه دیوونه گلیمشو میندازه تو آب صد تا عاقل نمیتونن گلیمشو از آب بکشن بیرون:))))) نمیدونم چجوری اینطوری دوتا ضرب المثل رو باهم ترکیب کرد😂😂

این!کاربری مال دوستم بوده ازش گرفتم سوالی درمورد تاپیکای قبلی نپرسید ممنون ❤️🌹

ما بچه هامون تو صندلی معلم سوزن گذاشتن

بعد طرف اومد نشست آخ و هیچی نگفت از جاش بلند شد سوزنو برداشت گفت کدوم بیشعوری اینو گذاشته اینجا🤦🏼‍♀️😂

بهمون گفتن یا لو میدین یا از همه مستمر دو نمره کم میشه هیچکی مقر نیومد آخرشم از هممون دو نمره رو کم نکردن

ما بچه های گلوگاه بودیم ولی داستان این قضیه تا بهشهر هم رسیده بود😂

لحظه ها عریان اند ؛ به تنِ لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز !

یادم نمیاد اها

وقتی هشتم بودم معلم فیزیک ما مرد بود یادش رفته بود میکروفن خودشرو ببنده سر کلاس داشت مامانش رو با صدای بچه گونه صدا میکرد ما همه مردیم از خنده بعد یکهو گفت خاک به سرم بعد میکروفن رو قطع کرد دیگه اصلا هم به ب روش نیاورد

آدم ساکتیم ولی ی روزی موفقیتام  گوش بقیه رو کر میکنه ./ (صدای خنده ی خدا را میشنوی ،به انچه محال میدانی میخندد،).. از شکست نترسید ...

یه پسره خوشتیپ جوذاب بود مغازه داشت نزدیک مدرسمون من شدیدا روش کراش بودم ولی غرورم نمیزاشت که برم مغازش اونم خیلی آمار میداد 

حتی یبار شمارشو رو کارت نوشته بود انداخته بود زمین جلو مغازش که بردارم چون میدونس از قبل دیدنش سرمو مینداختم پایین که یعنی اصن توجه بهت نمیکنم، 

هیچی دیگه پرید، امید هرجا هستی خاک تو سرت که جلو نیومدی ⚔️

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393

نمیخام بگم😭😂

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              

داشتیم درس میخوندیم وسط کلاس یکی گفت واسه سلامتی جنتی صلوات 

یا همون میخواست پرسش و عقب بندازه میگفت صلوات و همه هم همراهی میکردیم 

کلا امسال با صلوات خوب شده بودیم تا معلم میومد میرفت صلوات میفرستادیم 

معلما هم تعجب کرده بودن 

سرپرست خوابگاه مون داشت نصیحتمون میکرد گف حواستون باشه یه دیوونه گلیمشو میندازه تو آب صد تا عاقل نمی ...

خوبه نگفت یه دیوونه پاشو از گلیمش درازتر میکنه صد تا عاقل نمیتونن پاشو بکشن توی گلیم  

دانشجوی مهندسی 
خوبه نگفت یه دیوونه پاشو از گلیمش درازتر میکنه صد تا عاقل نمیتونن پاشو بکشن توی گلیم    

😂😂😂😂😂😂😂

این!کاربری مال دوستم بوده ازش گرفتم سوالی درمورد تاپیکای قبلی نپرسید ممنون ❤️🌹

یه خوشگل لایکم کنه

خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم می‌دونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک‌ بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴