2777
2789
عنوان

چرا همه خانواده ها پسر دوست دارن:/

485 بازدید | 12 پست

مامانم از وقتی ک من و خواهرم12و13سالمون بود میگف پسر میخام:/

اون موقع من انقد گریه کردم تا راضی شد ک بچه ی سوم نیاره چون واقعا بچه ی سوم زیاده و اذیت میکنه منم ت اون سن ارامش میخاستم،، الان ک21سالمه هم میکه ت ک شوهر کردی بچه ی سوم میارم،، دلم گرفته اخه مگ پسرا چی دارن ک دخترا ندارن بخدا از همون موقع ک فهمیدم مامانم پسر دوس داره دیگه از خودم متنفر شدم همش میگم کاش پسر بودم😔 نه فقط مامانم کل فامیلمون پشر دوس دارن و اصلا برای دختر ارزش قائل نیستن به جز بابام ک از ته دلش دوسم داره و پسر دختر براش فرقی نداره

به خاطر بسته بودن فکر آدما گریه نکن به حال اونا گریه کن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال.. مگه بچه کوچولویی.. هرکی یه صلیغه ای داره دیگه.. پسر دوست داره.. خب بزار داشته باشه.. اهمیت نده.. اینا چیه بهش فکر میکنی.. اهداف بزرگ برای خودت تعیین کن و تلاش کن بهش برسی و به پدرو مادرت احترام بزار..چیکار داری مامانت پسر دوست داره یا نه.. هرکس تو دلش میتونه یه چیزی رو دوست داشته باشه..

نمیگم پسر دوست نداشته باشه ولی حداقل الانم ک دختر داره خداروشکرکنه و بهمون اهمیت بده:/

اگه بهتون اهمیت نمیداد

اون زمان که بچه بودی،حرفتو گوش نمیداد و باز باردار میشد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
هر کسی دوست داره از هر دو جنسیت داشته باشه  اشتباه از شما بوده با گریه مانع مادرت شدی بچه سوم ...

اتفاقا انقد خوشحالم ک همون موقع مانع شدم،، وگرنه الان پسره عزیز دردونه خونه بود همین الانشم خیلی ت خونه عزیزم نیستیم

اگه بهتون اهمیت نمیداد اون زمان که بچه بودی،حرفتو گوش نمیداد و باز باردار میشد

تهیدیدش کردم قسم خوردم ک اگه بچه سوم بیاره میرم خونه مامان بزرگم دیگم برنمیگردم،،خودش میدونه حرفی ک بزنم زوش میمونم

اتفاقا انقد خوشحالم ک همون موقع مانع شدم،، وگرنه الان پسره عزیز دردونه خونه بود همین الانشم خیلی ت خ ...

وقتی ازدواج کردی و مادرت باردار شد اونوقت متوجه میشی که اشتباه کردی مانع شدی چون مادرتون معلومه از چیزی که میخواد کوتاه نمیاد 

اتفاقا انقد خوشحالم ک همون موقع مانع شدم،، وگرنه الان پسره عزیز دردونه خونه بود همین الانشم خیلی ت خ ...

حسودی داداشی که وجود خارجی نداره رو نکن😅

من چی بگم که دو تا داداش دارم ولی مامانم داداش بزرگم رو خیلی دوست داره.. از من و داداش کوچیکم خیلی بیشتر اذیتشون کرده.. درس خون نبود کاری نبود حسود شدید بود عصبی بود مدام اسباب دردسر بود حتی الانم که سی و خورده ای شده از زنش جدا شده اسباب دق کردنشون شده ولی بازم مامانم ته دلش دوستش داره..

من سعی کردم اصلا برام مهم نباشه.. سر زندگیمم.. سعی میکنم احترام پدرو مادرم رو حفظ کنم ..اونا آزادن هرکی و دلشون میخواد دوست داشته باشن..من اگر خودمو محدود کنم که کی سوگلیه خونه است که از زندگی عقب میمونم..برای خودم اهدافی دارم که توش سوگلی خونه بودن ذره ای جا نداره..