2777
2789

من ۴تاالنگودارم خیلی ظریفن خیلی دوتاشون نزدیکه که بشکنن باگوشواره‌هام روهم دوست ندارم اگه بخام تعویضشون کنم ومقداری پول روشون بزارم والنگوی خوشکل بگیرم خیلی ضررمیکنم؟

اره عزیزم خیلی ضرر میکنی فروش طلا به شدت ضرره 

در صورتی سود داره برات که طلاهات بالای ۱۰_۱۲سال بوده باشه از زمانی که خریدی اینجوری اگه باشه الان بفروشی سوده ولی اگه همین چندسال اخیر خریدی نفروش الکی ضرر میکنی

در واقه طلا را هر وقت بخری ضرر نمکنی چون خیلی نوسان داره مرتب میرع بالا وکمی پایین مثلا چند سال دزگه میگی کاش اون روز با ی ضرر جزیی تعویض میکرمااا.

ستاره ای در شبهای تار...کاربری اشانان سابق.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم خیلی ضرر میکنی فروش طلا به شدت ضرره  در صورتی سود داره برات که طلاهات بالای ۱۰_۱۲سال ...

یعنی ببین اگه بخوام یه بارازدستم درشون بیارم فک کن میشکنن خیلی ظریفن میگم اگه شکستن که بیشترضررمیکنم فک کن تودست چپم پوشیدم اگه دست راستم بودخیلی وقته میشکستن چون کارام روبادست راستم انجام میدم

ببین تعویض کمتر از فروش ضرر داره. یعنی به قیمت بهتری ازت میخرن. بخوشی استفاده کنی

مرسی عزیزم پس عوضشون میکنم اخه خیلی ظریفن فک کن رودست چپم خواب بودم یکیشون نزدیک بودبشکنه 

واقعا

تو اگه قصد فروشش را نداری پس تعویض کن 

من میگم کاش پارسال بیشتر طلا میخرمااا 

یا کاش پارسال طلاما عوض میکردم 

سال دیگمم اگه زنده موندم همین برنامه س🤣

چون الان دلتون نمیاد یکم خرج کنید 

بعد سال بعد کا طلا رفت بالا ۲ دوتمنلااا ب حرف من میرسید

ستاره ای در شبهای تار...کاربری اشانان سابق.
مرسی عزیزم پس عوضشون میکنم اخه خیلی ظریفن فک کن رودست چپم خواب بودم یکیشون نزدیک بودبشکنه 

خب خطرناکه.

بیرون از خونه بشکنه گم بشه خدا نکنه

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

تو زندگی زیاد به این چیزا فکر نکن مگه چند بار آدم این کار رو انجام میده اگر حالت رو خوب میکنه این کار رو انجام بده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

دیگه اینجور چیزا یکم ضررو داره.مثلا شما ۳تا النگو بدی سه تا مدل دیگه یاسایز دیگه بگیری بعد چند تومنم هم روش بدی خوب ضرره ولی در دراز مدت که طلا میکشه بالا مثلا دوتومن دادی اون دوتومن انگار شده ۷تومن سوده

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ