2777
2789
عنوان

خانما کسی تجربه کاهش وزن داشته؟

220 بازدید | 12 پست

سلام. من اضافه وزن دارم و نمیدونم چطوری شروع کنم برای لاغر کردن و کاهش وزن. 

هدفمم اینه اندامم درست بشه، مثلا شکمم صاف بشه و... 

کسی تجربه کاهش وزن داره؟ 

یا اطرافیانتون تجربشو داشتن؟ 

چه رژیمی گرفتن؟ چه دکتری رفتن؟ چه ورزشی کردن؟ 

میخوام دائمی باشه و نمیخوام بعدا دوباره وزنم برگرده. هم اینکه نمیخوام به هیچ وجه به سلامتیم آسیب بزنه. ازین کاهش وزنای سریع ک خیلی ضرر داره نباشه😶

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

بله من ۸ کیلو کم کروم

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱

رژیم اصلی اینه (کم بخور اما مقوی سعی در خوردن پروتئین و دانه های مغذی مثل سیاه دانه و کنجد با هر نوع گوشتی داشته باش چون رژیم های لاغری در دراز مدت باعث ام اس میشه و ورزش ، از هوازی شروع کن و دویدن (من ده کیلو کم کردم در ۳ ماه ) بعدشموTRX واسه فرم دهی. الان قد ۱۷۰ و وزن ۵۷ فوق العاده راضیم از اندامم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چجوری 

من همزمان رژیم و باشگاه رو شروع کردم

البته بدنسازی

رژیممو هم از غفاری دایت گرفتم

رژیم ۳ ماهه

خیلی راضی بودم هرچند سخت بود

رژیم و ورزش باید باهم باشه که پوست شل نشه و بعد وزن یهو برنگرده

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
رژیم اصلی اینه (کم بخور اما مقوی سعی در خوردن پروتئین و دانه های مغذی مثل سیاه دانه و کنجد با هر نوع ...

هنوز هم همون عادتهای خوردن رو حفظ کردی؟ یا بعد یه مدت برگشتی به روال قبل؟ 

هنوز هم همون عادتهای خوردن رو حفظ کردی؟ یا بعد یه مدت برگشتی به روال قبل؟ 

ن دیگ عادت شد تو زندگیم . الان رژیم  هم نیستم ولی با ورزش مث قبل موندم دیگ . معدم کوچیک شده  در اصل و شکمم تخت...

نه خودم گرفتم . همه چی هم خوردم حتی برنج و نون اما مقدارشو کم کردم . در کنارش مکمل سلنیوم و کلسیم و ...

اینا رو از کجا یادگرفتی؟ کتاب خوندی یا فیلم و آموزش خاصی دیدی؟ یا رشته تحصیلیت بود

اینا رو از کجا یادگرفتی؟ کتاب خوندی یا فیلم و آموزش خاصی دیدی؟ یا رشته تحصیلیت بود

تو داروخونه کار کردم ک تا ته اینا رو میدونم عزیزم 😁 

مطالعاتم در کنارش خیلی بالاس . تو همه زمینه ها 

رژیم غفاری دایت هم همچی داره ولی مقدارش کمه مثلا برنج ۶ تا قاشق

البته من صبح و شب نون نداشتم

ولی برنامه کامل با همه انواع غذاها و نیازای بدن

در کنارش قرص هایی مثل ب کمپلکس و سیستئین ب ۶ و کلسیم و یچیز دسگه که یادم نیست هم تو برنامم نوشته بود

البته برا هرشخص فرق میکنه

هم برنامه

هم مکمل ها