2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا  کلا نمیتونم به خودم بقبولونم که وقتم رو برای  چیزی که واقعی نیست بارم...برعکس  اکثر مردم  دروغ  حتی  شیرینش هم  برام قشنگ نیست

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱
خوشبه حالتون😢

باتوجه به اسم کاربریتون میگم

این خایالات هم برای  شدت درونگراییتونه حتما با مشاور  صحبت نید

زندگی  خیال نیست

زندگی  یک واقعیته که باید باهاش  رو به روش شد و مشکلاتش رو حل کرد و درش  از  شادی ها  خوشحال و از غم ها ناراحت شد و مثل خیال هیمیشه شیرین نیست

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱