2777
2789

سلام من کاربر جدید هستم که فقط بخاطر همفکری و مشورت در این مورد عضو شدم،ممنونم که اومدید

من کنکوری تجربی هستم امسال اولین کنکورم بود که از نتیجه هم واقعا ترس دارم چون شرایط پشت کنکور موندن رو ندارم اصلا( و اگه میتونید در این مورد خیلی دعام کنید).ماتوی یه شهر نسبتا کوچیکی زندگی می‌کنیم که امکاناتش در حد صفره و وضعیت مالی مون هم افتضاح ،من میخوام برای ایندم یه مهارتی رو یاد بگیرم که بدردم بخوره و اگه قبول نشم میخونم دوباره ولی الان نمیدونم دنبال چی برم که بکارم بیاد؟میشه کمکم کنید؟؟

🤍
آرایشگری هم شغل شادیه هم اگر بتونی یاد بگیری آینده ک حرفه ای بشی و مدرک بگیری درآمدش خوبه.

اصلا دوسش ندارم واقعا حتی بهم خیاطی هم پیشنهاد دادن اما خب اینا زمان نسبتا زیادی میخواد و علاقه ندارم بهشون😔

🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا دوسش ندارم واقعا حتی بهم خیاطی هم پیشنهاد دادن اما خب اینا زمان نسبتا زیادی میخواد و علاقه ندار ...

منم خیاطی دوست ندارم اما آرایشگری رو چرا دوره هم دیدم به کلاسای شیرینی پزی چی؟ علاقه نداری

نه راستش دنبال یه چیزیم ک بدرد امروز جامعه بخوره و در کنار درسم کمکم کنه

نمیدونم عزیزم چون وارد دانشگاه نشدم نمیتونم زیاد کمکت کنم نمیدونم بازار کار رشته تجربی چه چیزایی هستش کار هنری خوب هم این 2 تا از همه بهتره به نظرم 

در هر صورت امیدوارم موفق باشی و به چیزی که میخوای برسی

خیاطی...ناخن کاری.ارایشگری..اینا خیلی خوبه درآمدش اینام

خب اینارو باید جای دیگه برم که یاد بگیرم یذره فک کردم گفتم شاید بهتر باشه برم گواهینامه بگیرم یا یه زبان یا کلاس برای بورس برم نمیدونم گفتم با یکی مشورت کنم

🤍