2777
2789
عنوان

باهاش دعوام شده چن روزه

179 بازدید | 4 پست

با شوهرم دعوا کردم ...چند روزه ک بی محلی میکنه و شبا هم با دوستاش میره بیرون ..‌.منم اعصابم بهم ریخته بود خریدم داشتم دیشب تنهایی رفتم بیرون .بعدش زنگ زد کجایی گفتم بیرون فلان جا دیگ بعد از اون اصلا باهام حرف نزد منم حرف نزدم ...غذاشم بیرون میخوره 😔حالم خیلی بده میخوام بهش بگم جدا شیم....اما میدونم سریع جبهه میگیره 

بچه ها طلاق توافقی چقد زمان میبره ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر ی دعوا طلاق؟؟؟زندگیا ب ی گوز بنده!!!! جای من ک انقد بدبختی کشیدم باشی چیکار میکنی ؟؟؟؟ یکم ت ...

عزیزم ت ک نمیدونی اطلاع نداری ...چ قضاوت میکنی تایپیک های قبل مو بخونی متوجه میشی 

لطفا زود قضاوت نکن هیچ وقت

مشکلتون چیه مگه؟ 

بخاطر ورشکست شده سر کار نمیره ...و کارمندی و فلان همش خونه س ،منم واقعا خسته شدم ی ساله ک نتونستم درست ن لباسی بگیرم ن چیزی ...خیلی توقع مو آوردم پایین .‌‌‌...دیگ خسته شدم از  تحمل