2777
2789
عنوان

خدایا خسته شدم دیگه😭😭

450 بازدید | 12 پست

همش سردردوحالت تهو چشم دردوکمروپا درد بخدا دیگه کم اوردم... به نظرتون چیکار کنم دوتا بچه هم دارم همش مریضم.... از دیشب تا الان بالا اوردم گلاب به صورتتون سر درد شدید دارم 😭😭😭

ادمهایی که عشق شون رو مثل کانال تلوزیون عوض میکنن اخرش باید بشینن برفک تماشا کنن😞😞😛
پزشک مراجعه کردی؟

همش دکتر اقامون میبره باز فردا یه جای دیگه ام به درد میاد

ادمهایی که عشق شون رو مثل کانال تلوزیون عوض میکنن اخرش باید بشینن برفک تماشا کنن😞😞😛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش دکتر اقامون میبره باز فردا یه جای دیگه ام به درد میاد

نگران نباش عزیزم حتما برو حتی اگه صد بارم شد مهم سلامتیته یه دکتر حسابی پیدا کن نه از این تازه به دوران رسیده ها اونجا نوبت بگیر

برای چیزی که می‌خوای تلاش کن نه آرزو ⭐🌿 دانشجوی دندانپزشکی❤👸
خوب برو متخصص داخلی، ناراحتی نداره که گلم  انشالله که خوب میشی  شاید ویتامینی چیزی کم دا ...

بخدا دیگه روم نمیشه با شوهرم برم دکتر... 😭

ازین ویروس جدیدا نیس؟

گرفته بودم یه هفته هس خوب شدم باز از دیروز اینطوری شدم 

غذا خوب میخوری؟ تغذیه ت خوبه؟

اره خداروشکر.. اما نمیدونم چه مرگمه

....

چه جالب است ناز را می کشیم آه را می کشیم انتظار را می کشیم فریاد را می کشیم درد را می کشیم. ولی بعد از این همه سال …آنقدر نقاش خوبی نشده ایم که بتوانیمدست بکشیم از هر آنچه که آزارمان می دهد.             - شاملو |