2777
2789
عنوان

بی بی چک روز یازده انتقال

794 بازدید | 23 پست

یه حاله خیلی کمرنگ افتاده فقط اما دیروز خیلی پررنگ بود معنیش چی میتونه باشه؟ یعنی باردار نیستم؟ 

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین
پررنگی کم رنگی بی بی چک مهم نیست برو آزمایش بتا بده

اخه دیروز پررنگ بود امروز کمرنگ شد دکترم گفته سه روز دیگه برو برا آز احتمالا تاثیر آمپول hcgبوده که دیروز هم مثبتش کرده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه دیروز پررنگ بود امروز کمرنگ شد دکترم گفته سه روز دیگه برو برا آز احتمالا تاثیر آمپول hcgبوده که ...

اهان از اینا اطلاعی ندارم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
مثبته مبارکه آی وی اف کردی؟

عزیزم اینکه دیروز پررنگتر بوده و امروز کمرنگ شده میتونه دلیلش اثر آمپول hcg بوده باشه؟

عزیزم اینکه دیروز پررنگتر بوده و امروز کمرنگ شده میتونه دلیلش اثر آمپول hcg بوده باشه؟

فک نکنم من روز دهم زدم منفی شد الانم دردهای چیزشدن دارم

چقدر هزینه کردی برا این می پرسم چون شاید منم کارم ب آی وی اف بکشه

فک نکنم من روز دهم زدم منفی شد الانم دردهای چیزشدن دارم چقدر هزینه کردی برا این می پرسم چون شاید من ...

ان شاالله که همین ماه خودت باردار بشی والا من میکرو کردم تقریبا ۳۰تا ۴۰ تومنی شده کل هزینه ها 

فامیل ما اصلا تست نداد‌. بعد دو هفته آزمایش داد و‌ مثبت شد.‌ چهارمین انتقالش بود.‌ جنین هاشم مال سال ...

باش عزیزم دعا کنید تستم مثبت بشه خیلی انتظار کشیدم😢ان شالله همه کسایی که منتظر بچه ان دامنشون سبز بشه 

بی بی چکا متفاوته ربطی نداره

با هم فرق داشتن این دوتا بی بی چک یعنی ممکنه تاثیر داشته باشه؟

دعا کنید منم این ماه بچه دار بشم خیلی دلم گرفته

ایشالا که خدا همین ماه یه نی نی خوشکل و سالم و صالح بزاره تو دلت 😍😍😍🥹