2777
2789
عنوان

یه راهنمایی میکنید خانوما؟؟؟

79 بازدید | 6 پست

مادرشوهرم وقتی جوون بوده ارایشگر بوده و به دلیل آرتروز دست دیگه ادامه نداده چند سال پیش که بچه اولم تازه به دنیا اومده بود دوسه باری موهامو رنگ کرد...من یکم دیر به دیر موهامو رنگ میکنم به خاطر سلامتی موهام...خلاصه من تازه رفتم پیش خواهر جاریم که ارایشگر قابلی هم هست رنگ کردم اون روز پدر شوهرم که فهمید من رنگ کردم گفت اره خانوم من هم بلده رنگ بزنه.مادر شوهرمم گفت عروس باید بره پول بده براش بهتره...منم راستش مات موندم نتونستم جوابی بدم ...شما بودین چه جوابی میدادین البته با سیاست؟؟

منکه مزدج نشدم ولی اگه جات بودم میگفتم دستتون درد میکنه نمیخاستم اذیتتون کنم و حالتون بدتر شه و گرنه همیشع مزاحم میشدم✨

اتاق روانشناس امن ترین ملجا برای خستگان است⛓      «در همه چیز زیبا باش!دوستی ات٬عشقت٬اخلاقت٬رفتارت حتی در دوری زیبا باش🌱🌵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف بدی نزده که

بگو مادرجون میدونستم ممکنه دستتون اذیت بشه نخواستم زحمت بدم وگرنه کی بهتر از شما

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین