2777
2789
نرو بشکن اگه میتونی عمل باز کن اگه نه هم بیخیالش شو  وقتی بشکنی دفعش طولانی تره و عذاب اوره خی ...

عمل باز که بدتره 

مگه میشخ بی خیالش شد؟  مشکلی برای کلیخ ایجاد نمیکنه؟ 

عمل باز که بدتره  مگه میشخ بی خیالش شد؟  مشکلی برای کلیخ ایجاد نمیکنه؟

نه مشکلی ایجاد نمیکنه دردش وحشت ناکخ ه میتونی و تو  خودت میبینی انجام بده من انجام دادم الان بعد ۶ سال هنوز سنگ ریزه هاش دفع نشده و بعضی وقتب واقعا زجر اورده اگه عمل بود به تیکه ای و اورده بودن ...

چند میله برات؟؟

خدایا بامید تو🧡🧡یکی از کله نارنجی های فیت شو🧡🧡 هیچکس از کم خوردن نمرده😬😅منم میتونم کم بخورم 🥴ورزشم که حتما دارم🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀ قدمم. ۱۶۵با وزن ۹۲۱۰۰ شروع کردم 😬.۲ تیر ماه ۱۴۰۱  .هدف اول  ۹۰ قبلا کاهش داشتم🥈بازم میتونم🏆 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مشکلی ایجاد نمیکنه دردش وحشت ناکخ ه میتونی و تو  خودت میبینی انجام بده من انجام دادم الان بع ...

والا ابان ماه پارسال چک کردیم ۱٠ میلی شده بود هر از گاهی درد میگیره ولی نمافته 

می خوام بدونم هزینه اش چهقدره تا بره بشکنتش خلاصش کنه البته برای شوهرم می خوام نه خودم 

والا ابان ماه پارسال چک کردیم ۱٠ میلی شده بود هر از گاهی درد میگیره ولی نمافته  می خوام بدونم ...

برا من نه میل بود بعد شکستن کلیه پر شد از سنگ ریزه و هنوز میگم خیلیش کنه نشده تازه  هر روزم بیشتر رشد میکنه کاش یکی بهم میگفت که نکنم اینکارو اون زمان

خدایا بامید تو🧡🧡یکی از کله نارنجی های فیت شو🧡🧡 هیچکس از کم خوردن نمرده😬😅منم میتونم کم بخورم 🥴ورزشم که حتما دارم🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀ قدمم. ۱۶۵با وزن ۹۲۱۰۰ شروع کردم 😬.۲ تیر ماه ۱۴۰۱  .هدف اول  ۹۰ قبلا کاهش داشتم🥈بازم میتونم🏆