2777
2789
عنوان

بگین ازدست شوهرم وخونوادش چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 31 پست
کلید دستشه قفل نمیکنه که هیچ ازخونمم یه چیزایی میبره

مشکل از شوهرتون عزیزم .با زبون خوش.نفهمید یه بیحیاییراه بنداز قفل درو عوض کنین دوتا کلید یکی دست شوهرت یکی خودت.صدات در میاد همینه وضعت

جاریم با مادرشوهرم زندگی میکنه هروقت میره اتاقی که وسایلش توشه رو قفل میکنه مواد غذایی هارو بردار هروقتم میخوای بری چیز کمتری بخر بزار بره پیش مامانش غذا بخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار طلایی چیزی بگو گم شده مدرک مهمی دیگه نمیان

اتفاقا صد تومن پول داشتم تو کیفم نبود اونسری کلی باشوهرم بحث کردم گفتم چرا میان توخونم بلکه بره بهشون بگه امشبم گفتم باجماعت دزد طرفم ولی به گوشش نمیره هر سری بدتر از سری قبل میشه بهش گفتم من حالم خوب نیست رسمش نیست وقتی نیستم خونمو غارت کنید

شوهرت تقصیر کاره. مشکل از اونه که حد و حریم خونش و زنش داده دست خوانوادش

اون چون خودش حمالیشو مبکنه عادت کرده گردنبند منو فروخت دادماشین خرید بخدا حتی سوییچش خونمون نمیارن این داداش به اون داداش سوار میشن

همشو بزار توی به اتاق که کلیدش فقط خودت داری...در خونه بازه ولی چیزاتو بذار توی یک اتاق فقط کلید خود ...

یه اتاق خواب با پذیراییه چجوری قفل کنم حموم ولباسا همه تواتاق خوابه 

تاپیکای منو بخون اسی مادرشوهرم خونمون بود زمستونی ما رفتیم بیرون ایشون موند خونه منم گوشیمو گزاشتم ضبط صدا برگشتم صدا رو گوش کردم تموم اتاق خوابمونو کمد لباس و کشو همه رو گشته بود پشت سرم حرف زده بود از خجالتش دراومدم بهش گفتم چرا این کار کردی من هرکی به وسیلم دست میزنه متوجه میشم دیگه چیزی نداشت بگه متنفرم از این کارا گندشو در اوردن دیگه شما هم جدی برخورد کن

همشو بزار توی به اتاق که کلیدش فقط خودت داری...در خونه بازه ولی چیزاتو بذار توی یک اتاق فقط کلید خود ...

امشب وقتی خواستم ک ا ن د و م بردارم دیدم نصفش افتاده کف کمد دیواری من گذاشته بودمش جعبه قرقره وسوزنم اول شک به شوهرم کردم که چرا برداشته بعدش گفت قرقره تو دادم به مامانم

خیلی کوتاه اومدی. مامانت رو بیار خونه خودتون. نرو اونحا اگر میشه.‌اینا دیگه خیلی پروو هستند. حرصم گر ...

مامانم وای مامانم بمیرم براش حتی نمیتونه ازجاش بلند بشه نمیدونم چه بیماری گرفت که یه ماهه توان راه رفتنو ازش گرفته ۳۵ روز بستریش کردیم این هفته هم رفته بودم بیمارستان پیشش بمونم نمیاد اینجا ولی اینا چقدر خدانشناسن من تووضیت بدی ام میان میشنن فیلم عروسی میبینن یه ماهه بچم سقط شده حال روحیم اصلا خوب نیست ولی فردا با شوهرم سرد میشم فقط زود صبن بشه اول میرم قرقرمو از مادرش میخوام باخودشم دیگه حرف نمیزنم

زندگیت حریم نداره. برخورد جدی کن. شوهرتون بچزون...یعنی چی آخه 

بخداهرسرس اومدم کلی باهاش بحث میکنم شده حمال خونوادش هرچی درمیاره میده به اونا همیشه میگم تو حمالی میکنی بسه بزار من زندگیمو بکنم وای خدا اخه چجوری دردامو بگم بخدا اگه قصه زندگیمو بشنوی افسردگی میگیری

بخداهرسرس اومدم کلی باهاش بحث میکنم شده حمال خونوادش هرچی درمیاره میده به اونا همیشه میگم تو حمالی م ...

حتما کمک بگیر. حتی شده تنها برو یه مشاور خوب. نه ازی ین الکی ها. بعد هم ایشالا مادرت خوب بشه بری سر زندگیت. ولی قبل از بچه دار شده حتما سنگ ها رو با شوهرت وا بکن. اگر میشه ازونحا برید. فردا بچتو مال خودشون میکنن