2777
2789

کلا جراحی و اینای دندون درد داره

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارو شکر من دیدم اومد تو تاپیکت  دقیق بگو از دندونت کیستش رو لثه هست یا نزدیک دندون قبلن عصب ...

توروخدا بهم بگو شب وروز درد ندارم فقط اب سردو و واین ک چیزی نمیتونم روش گاز بزنم حس بدی داره

خدارو شکر من دیدم اومد تو تاپیکت  دقیق بگو از دندونت کیستش رو لثه هست یا نزدیک دندون قبلن عصب ...

من لثه ام عفونت داره بعد دندونم سالمه😐💔دردم نداره فقط لثه ام ی جوری نرمه باد کرده

عصب کشی یا اندو بستگی داره پیش کی بری،کارش چقدر خوب باشه،یکم درد داره.

اندو با عصب کشی فرق میکنه؟؟؟دردش در چه حده حقیقتوبهم بگید بکشم کیستش رد میشه؟؟

اندو با عصب کشی فرق میکنه؟؟؟دردش در چه حده حقیقتوبهم بگید بکشم کیستش رد میشه؟؟

اندو همون عصب کشیه،با کیست نمیدونم چقدر درد داره،ولی عصب کشی معمولی کمی درد داره،حتما پیش یه دکتر خوب برو

دیدم شبه دیدم تاره قصه داس و گندمزاره اما باز دلم امید داره به صبح به آفتاب
عصب کشی نکردم فقط پر کردم

خوب دیگه قبلن کاش عصب کشی میکردی بعد پر میکردی اون از شاخه پایین عصبت عفونتش زده بیرون نگفتی لثه پایین دندونت برامدگی شده یعنی مثل نخود یا داخل دندونت درد میکنه

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛

ببین من چند ماه تو مطب دکتر بودم هی رفتم اومدم خدا از دکتر اولم نگذره ک دندون ۴ شاخه منو یکی از کانالشو کامل عصب کشی نکرد از پایین ریخت تو لثه مثل نخود در اومد درد نمیکرد ولی تو عکس معلوم بود کیسته عفونته

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
کلا جراحی و اینای دندون درد داره

سلام

من قبلا از اسم جراحی لثه وحشت داشتم ولی اتفاقی رفتم یه کلینیک و دوبار جراحی لثه انجام دادم و به اندازه اینکه کسی دستت رو لمس کنه هم نه حین کار چیزی حس کردم نه بعدش

لپم باد کرد ولی درد ابدا

خیلی مهمه که توی مطب نباشه چون پزشکا گدا بازی برای سر کننده در میارن ولی کلینیک براشون مهم نیس تا دلت بخواد بی حس میکنن