2777
2789

پزشکی دانشگاه تهران🤣

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا داند 😂با این تقلبایی ک شده

اینو یه مراقب گذاشته

‏تو حوزه کوچیکی که مراقب بودم ۶ تا گوشی و هدفون پیدا شد. حتی تو پوست دست هم جاساز کردن. یه عده هم انگار از قبل سوالا رو حفظ بودن و مدرکی نداشتیم برای تقلبی اما کاملا ضایع بود.
واقعا امروز پشم‌ریزون‌ترین چیزا رو دیدم.
‏یه مدل کفش خاص بود که گوشی توش گذاشتن. ۵۰ تا از این کفشا تو حوزه دیگه پیدا کردن. متاسفانه امروز پر از تقلبی بود.

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
اینو یه مراقب گذاشته ‏تو حوزه کوچیکی که مراقب بودم ۶ تا گوشی و هدفون پیدا شد. حتی تو پوست دست ...

پوست؟؟؟ چطور مگه میشه وای ..😐 هنگ کردم 

کاربری دست دو نفره دوستان                                                       ‌.         
اینو یه مراقب گذاشته ‏تو حوزه کوچیکی که مراقب بودم ۶ تا گوشی و هدفون پیدا شد. حتی تو پوست دست ...

من خودمم تجربی دادم ۲ نفر گرفتن 

کاربری دست دو نفره دوستان                                                       ‌.         
هییییع

علاوه بر سهمیه ای های مختلف ، متقلب ها هم اضافه شدن

کلی دکتر و مهندس بی سواد که تو دانشگاه های تاپ فارغ التحصیل میشن

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه