2777
2789

بچه ها من امسال سال اخری بودم

و همین طور که میدونین تاثیر  داره معدل تو کنکور امثال

حالا من یه دوستی دارم

که نزدیک ۶ ساله باهم دوستیم 

این زمان امتحانا فقط کافی بود یکی دو ساعت دیر تر آن شم خودشووو میکشت زنگ میزد به خودم جواب نمیدادم باز یه جا دیگه زنگ میزد

که فقط خیللش راحت شه تو اون تایم زیاد من در حال درس خوندن نبودم

خیلیییی تابلو حرص میخورد سر این موضوع .بگذریم.

حالا الان که کنکور و نهایی تموم شده هیییییچ کدوم از اون رفتارارو نداره که مثلا پیام بده بگه کجایی که دیر سین کردی زنده ای مرده ای😐خیلی حرصم دراومده ینی فقط هدفش معلوم بود چی بوده

خاک تو سر من با این دوست پیدا کردنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید خسته کنکوره

من خودم بعد کنکور تا یه هفته حوصله هیچ موجود زنده ای رو دور و اطرافم نداشتم😅

بذار یکم بگذره اگه بازم سراغی نگرفت که خو هیچی معلومه دوستت نبوده از اول

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
شاید خسته کنکوره من خودم بعد کنکور تا یه هفته حوصله هیچ موجود زنده ای رو دور و اطرافم نداشتم😅 بذا ...

میگفت بابا بیخیالللل کنکوووور من که خمش سر کلاسا خوااابم گداشتم استادددد رو مبل واس خودش درسسسس بده تو زمان انلاین😒بعد کلاسا حضوری که شد مثل فرفره حل میکرد🥴منم این جورییی بودم که واتتتت د هلللل این که کلا تو تایم کلاس ولو بود تو پی وی واتساپ من چی شد یهووو

اون که دیگه کار خودشو کرد  بنظرم به روی خودت نیار که اصن به چشمت اومده فقط انقد فاصله بگیر که ...

میخوااام فکر نکنه خررررررم ونمیفهمم.بخدا ازمون میدادیم همه درصدا گند

مثلا من ۸ میزدم اون ۳

خودشو سر اون ۵ درصد میکشت که ارهه بیش تر از من زدی😂درصورتی که کلییی درصد بالا داشتیم قفلیش رو من بود کلا

تو همه موارد حسود ولی خب خیچ دوستی ندارم مجبورم همینو نگه دارم🥺

مجبور نیستی من از ۱۸ سالگی دوسنی ندارم همشون اسیب زدن دیگه توبه کردم ۱۰ سال تنهام و راحت . 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
تو همه موارد حسود ولی خب خیچ دوستی ندارم مجبورم همینو نگه دارم🥺

واسه هیچ دوستی نداشتنت که نباید یه دوستو نگه داری

دوست نمون اگه واقعا ادم حسودیه چون بعدا یه جا دیگه ضربه های بزرگتر می زنه

ولش کن بره

https://www.ninisite.com/user/2eb9ab2b-85a4-4e5d-afb0-b3a6e16f45b4/purple-pink
اره اونم همینطور بود هیچ وقت به خاطره تنهایی ادمای سمی زندگیتو نگه ندار تنهایی خیلی بهتر از بودن هم ...

واقعا هم همینه🥺اما خب به هر حال کنار گذاشتن کسی که چند سال کلییی باهم خندیدین و خاطره خوب یا بد داشتین سخته.