2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین؟

99 بازدید | 6 پست

من با مادرشوهرم ۱۲ ساله تو یه ساختمون زندگی میکنم واقعا از دخالتا از اینکه از همه چیمون باخبر میشن از اینکه هرکیو دعوت کنم باید پنهونی دعوت کنم از اینکه نمیتونم تنهایی جایی برم حتی با اسنپ والا خسته شدم فقط یدونه زمین داریم که اونم با این شرایط اصلا نمیتونیم بسازیم و ماه هاست گذاشتیم کسی نمیخره و منم میخام حداقل بریم مستاجر بشیم و شرایطشو داره ولی قبول نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میگم تا کی منتظر فروش زمین باشم؟الان از اسفند ماه گذاشتیم نمیخرن که نمیخرن 

اگه زمینتون سند ۶ دنگ داره برو پروانه ساخت بگیر ۳۵۰ تومن وام ساخت میدن بسازش برو توووش

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید 
اگه زمینتون سند ۶ دنگ داره برو پروانه ساخت بگیر ۳۵۰ تومن وام ساخت میدن بسازش برو توووش

عزیزم من الان ۱۲ ساله ازدواج کردم تو یه ساختمونم اذیتم میکنن و تیکه میندازن بهم دوست دارم راحت باشم واسه خودم زندگی کنم میگم حداقل بریم مستاحر شیم تو خونه کوچیک اصلا قبول نمیکنه از طرفی هم معلوم نیست زمین کی بخرن