2777
2789

سلام 

کسی هست ک در این مورد تجربه ای داشته باشه؟! 

یکی از آشنا هامون شوهرش درخواست طلاق داده و با درخواست خانومش پرونده به دیوان عالی کشور ارجاع داده شده

رای طلاق هم از طرف دادگاه صادر شده بود ک خانوم درخواست تجدید نظر به دیوان عالی رو داد(ب دادگاه نداد) 

چقدر معمولا زمان میبره تا دیوان رای رو بده؟! 

دو ماه شده ک هیچ خبری نیس! 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🙂
تا یکسال هم طول می‌کشه

مهریه و حق تنصیف تعیین شده و آقا باید نقدا پرداخت کنه چون درخواست از طرف ایشون بوده و آقا هم اعلام آمادگی پرداختش رو کرده با اینحال چرا اینقدر زمان میبره؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام دوست عزیز سایت برترین وکیل بهترین وکیل دیوان عالی کشور معرفی کرد میتونید کهhttps://bartarinva ...

ممنون عزیزم 

گلم چطوربدون تجدیدنظراعتراض زده به دیوان عالی؟مگه داریم؟همچین قانونی تاحالانداشتیم یعنی جدیداومده من ...

اشتباه گفتم، درخواست فرجام خواهی دادن 

اشتباه گفتم، درخواست فرجام خواهی دادن

اهان عزیزم.ولی همیشه خانمهابازورمیخوان طلاق بگیرن چراآشناتون نمیخوادطلاق بگیره؟البته ناراحتون نکنم نسبت به تجربه م بعیدمیدونم  رای عوض بشه 😥😥

اهان عزیزم.ولی همیشه خانمهابازورمیخوان طلاق بگیرن چراآشناتون نمیخوادطلاق بگیره؟البته ناراحتون نکنم ن ...

شوهرش زن گرفته ترکشون کرده ولی هر چی میگیم تو گوشش نمیره 

نمیدونم اصرار ب موندنش واسه چیه!! 

دومین باره ک طلاق میشه نتیجه زندگیش... 

شوهرش زن گرفته ترکشون کرده ولی هر چی میگیم تو گوشش نمیره  نمیدونم اصرار ب موندنش واسه چیه!!&nb ...

اخی عزیزم 😭😭من اینقدباآدمای مختلف معاشرت کردم که درکش میکنم احساس سرخوردگی وشکست میکنه فکرمیکنه این شوهرشم به زنه دیگه ببازه تمومه.مردای موجودای عجیبین واقعا.ولی کم کم کمکش کنیدیه زندگی جدیدوراه جدیدبازکنه ببینه دلیل جداییش چی بوده اگه مهربونیه یاسادگیه حذفش کنه اگرم انتخابش درست نیست بیشتردقت کنه.من خودمم توزندگی خودمم موندم ولی باورکن اینطورمسایلومیتونم مدیرت کنم انشالله که هرچی خیره براش پیش بیادگلم