2777
2789
عنوان

شوهرم هر چی طلا به عنوان پس انداز خریده بودم برداشت...

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قفل رو عوض کرده بود..من اصلا گیج شدم

یه نقشه پلید دارم

میتونی مثلا گولش بزنی بری خونتون محبت کنی از ترفند های زنونت استفاده کنی خرش کنی تو یه فرصت مناسب برداری(البته اگر میدونی کجاست)

فقط این به ذهنم میرسه

یا علی...ادرکنی...🌸 انسان با امید حتی بدون بال میتونه پرواز کنه….🍀🍀🍀
عزيزم من زهره خانومي ام يا همون venoos ١٩٨١ نه وكالت نخوندم  اما ميدونم واقعا طلا رو نميشه اث ...

آهان عزیزمی❤❤❤

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
مهریه مسخره است....خیلی‌...من ۵۰۰ تا سکه مهریه امه..الان رفته جواز کسبش رو زده به نام خواهرش بگه من ...

شکایت کنی می تونی ثابت کنی.اگه تاریخ واگذاری سند بعداز درخواست جدایی باشه یا حتی نزدیک باشه ثابت میشه که داره دروغ میگه می خوادمهریه نده.البته باید با وکیل مشورت کنی

تا خدا هست پریشان نشود خاطر من
یه نقشه پلید دارم میتونی مثلا گولش بزنی بری خونتون محبت کنی از ترفند های زنونت استفاده کنی خرش کنی ...

نمیشه چون اونا تو فکر اینن که سند عادی ازم بگیرن که من مهریه ام رو بخشیدم....یعنی انگشت ازم بگیرن...حاضر نیست یه ثانیه بهش محبت کنم