2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون دیگه دست خودشه 

باید بره تراپی و مشاوره و خودش بخواد که درست بشه

مثل اینه که یک نفر مشکل تنفسی داشته باشه نخواد درمان بشه بقیه بگن چکار کنم که خوب بشه

شاید اگر سکوت کنی نازشو بکشی به صورت سطحی و مقطعی بهتر بشه 

اما بعدش پررو میشه بیشتر و فکر میکنه حق با خودشه

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
شاید زیاد بهش گیر میدی یا وقتی میاد خونه غرغرو میشی. مردا حوصله غر زدن ندارن

عزیزم میگم عقدم ن مثلا تازه قشنگ حرف میزد منم ی چی گفتم اونم گف اونجوری نیستو فلا و عصبی شدو فوش داد😪

ن خب اینجوری دیگ احترامی بین مون نمیمونه بش گفتم  منم میتونم فوش بدم ولی شخصیتم اونجوری پایین ...

الان اون فحش میده احترام مونده ؟توام بده ببینه توام مثل خودش میتونی باشی  دهنشو میبنده

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
اون دیگه دست خودشه  باید بره تراپی و مشاوره و خودش بخواد که درست بشه مثل اینه که یک نفر مشکل ...

نازشو  میکشم نمیشه 

بی محلی میکنم نمیشه 

بش تذکر میدم نمیشه 

قهر میکنم ک بد تر میشه 

خر کاری میکنم اون بازم اونجوریه

عزیزم میگم عقدم ن مثلا تازه قشنگ حرف میزد منم ی چی گفتم اونم گف اونجوری نیستو فلا و عصبی شدو فوش داد ...

باید یه موقع که خیلی خوشحال و وقت داره بشینی باهاش صحبت کنی که از حرفا و فحشاش ناراحت میشی. با حرف زدن تو آرامش درست میشه. البته شاید زودجوش باشه. باید ببینی رفتارش با بقیه چجوریه. اگه فقط با شما اینطور رفتار میکنه جای فکر کردن داره که باید باهاش ادامه بدی یا نه

خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده
باید یه موقع که خیلی خوشحال و وقت داره بشینی باهاش صحبت کنی که از حرفا و فحشاش ناراحت میشی. با حرف ز ...

وایییی زود جوش ک خیلی تازه میبینم ک برا اینک پیش من عصبی نشه یا فوش نده خودشو خیلی کنترل میکنه 

با همه بیشتر از منه البته با اهل خانوادش بیشتر عصبی با دوست یا ادمای ناشناس اصلا نشون نمیده ک ادم زود جوشیه 

همه میگن خیلی ارومه ولی با اونایی ک راحته عصبی تره 

وایییی زود جوش ک خیلی تازه میبینم ک برا اینک پیش من عصبی نشه یا فوش نده خودشو خیلی کنترل میکنه  ...

چیزی تو کار یا زندگی آزارش نمیده؟ تحت فشار مالی یا کاری نیستش؟شاید یه فکری اذیتش میکنه؟ باهاش دوستانه رفتار کن که دردا و ناراحتیاشو بهت بگه. البته اکثر مردا درونگران و به راحتی حرف نمیزنن

خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده