2777
2789
عنوان

مامانا تو رو خدا بیاین

76 بازدید | 6 پست

دخترم چند روز دیگه نه ماهش تموم میشه الان شش روزه معذرت میخوام پی پی نداشته اصلا.....درد و فشاری هم نداره مشغول بازیگوشی شه ...کسی تجربه ای داره من باید چیکار کنم اطرافیان میگن داره وزن میگیره نترس ..

دخترم دنیامه خدایا خودت حفظش کن🙏

زیاده اطرافیان چرت میگن نزار روده اش تنبل بشه روغن زیتون یا کره بریز تو غذاش بهش بده آلو بخارا بده بهش آب انگور

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم رازیانه دم کن سرد ک شد بهش تو قطره چکان ۴-۵سی سی بده..چرته وزن گیری ربطی ب پی پی نداره

❤درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤