2777
2789
کی یادشه مامان بابا های ما وقتی مدرسه میرفتیم نمی دونستن کلاس چندمیم دندون در اوردنمونو یادشونه ولی ...

مامان من قشنگ یادشونه برا همین گفتم .مامانم همیشه میگفتن پسرام چهار ماهگی دندون داشتند پسر منم همین طور شد قبل چهار ماه دندون درآورد 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 
دندون گیر درجه ۱ بخر بذار فریزر یه چند دقیقه بده گاز بزنه یا یه دستمال بهداشتی رو نیم ساعت بذار فر ...

اره به منم گفتن منم گفتم دهنش تلخ میشه اصلا اجازه نمیده جای دندونشو نگاه کنی خوابشم انقد سبکه دستش میزنی بیداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون خیالم راحت شد پس هنوز دیر نیست یکی از فامیلامون میگفت دکتر ببری واکسن میزنه زودتر در میارن باب ...

نه   این کارو نکنیا

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه