2777
2789

تاپیکای قبلیمو اگ دیده باشین متوجه میشین چقد بچم بیقراره بخدا رد دادم ب هیچ طریقی نمیخوابه با گریه بزور ننو میخوابه.. تو بیداریش دائم نق دکتری نیس ک نبرده باشم .. دیگ میخوام پیش شاه فرهتم ببرم ببینم چیه(دکتر معروف مشهد)

۶ ماهه شبی ۲ الی ۳ ساعت خواب دارم وق تمیکنم تو آینه نگا کنم تمام جونمو میزارم تابخنده اروم باشه بازی کنه بازم نق ... 

خسته شدم خیلی خیلی

یکی بم گف دعانویس ببرش من ترسیدم نبردم، تلفنی زنگ زدم طرف طالعشو دید تمام مشخصاتشو درست گف. گف ترسیده داخل شکمت بوده و ی همچین چیزایی ی پول کلونم خواس ک دعا بده و حرز رو پوست آهو سنگ چشم نظر  و حصار کشی و این چیزا اولش گفتم ولش کن همش دروغه

ولی اینقدر مستاصلم کرده این بچه منی ک خیرسرم تحصیل کرده ام بدون هماهنگی با شوهرم پولو زدم و شرو کردم دعاهارو... طرف گف تا ۲۰ روز خوب میشه ... ته دلم میگم دروغخ ولی باز میگم اگ این تنها راهش باشه خوبه... بخدا گیجم رد دادم😭😭😭😭😭

میشه اون تاپیک 《میخوام خودمو تنبیه کنم》رو گزارش بزنید بین تاپیکام؟🙂🦋

کاربری دست سه نفره ، کاربر اصلی دانشجوی دندون نامزدم دارم زبان و خیاطی و شیرینی پزی و چندتا چیز دیگه بلدم سوال داشتی بپرس عزیزم و اینکه میشه برای اینکه زودتر با نامزدم برم زیر یه سقف صلوات بفرستید؟من کاربر عصبی و بددهنی نیستم مگر اینکه دیگه خیلی آتیشم بزنید به شدت شیطون و شوخم، باهام راحت شوخی کنید ظرفیتم بالاست، خدای سوتی دادنم ،یه موقعا کارایی میکنم که هرگز یه ادم عاقل انجام نمیده😬😭🤣؛ کاربر دوم هیجده سالمه دانشجوی ژنتیکم یکیو دوست دارم اگه میشه برای به هم رسیدنمون دعا کن مهربون من خیلی شیطونم اگه جایی باهاتون شوخی کردم ناراحت نشید عاشق تاپیک عکس و تاپیک های فانم همینطور خوراکی اگه راجع به چیزی اطلاع داشته باشم میگم نداشته باشم حرف خاصی نمیزنم و اگه جوابتونو ندادم یا نمیخوام راجع به موضوعی حرف بزنم یا نمیخوام با شما همکلام بشم لجبازم هستم اگه جایی لج کردم تاپیک رو قفل کنید [ممنون] تا الان کاربر اصلی به جام تاپیک میزد از این به بعد خودم میزنم :>> کاربری سوم خیلی کم میام روی کاربری و توی سایت عاشق موزیک و نقاشیم همین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالاسرش دائم قرآن بذار ب لباسشم من یکاد وصل کن

بخدا همه ایتکارو کردم. قبل از بچه دار شدنم ب همه این کارا میخندیدم الان همه رو تست میکنم بلکه اروم بشه روز و شب ندارم میخوابه میشینم گریه جیکنم تخلیه شم باز جون داشته باشم بیدار شدباش سرکله بزنم

حالا چندروز شده؟اثرداشت؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بهت حق دارم وقتی ادم مستاصل میشه منطقش افول میکنه.عزیزم یه سال تحمل کن میدونم خیل سخته ولی بچه های نااروم همون یه سال اول ادمو صاف میکنن بعدش خوب میشه.به غیر صبر کاری از دست ادم برنمیاد