2777
2789
عنوان

جنوبیا، مخصوصا هرمزگان و بندر خمیر تو روخده مواظب باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 7285 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داماد من تو دریای بندر خمیره خطرناکه یا نه؟😢😢

کاش بهش بگین یه جای محکم و مطمعن بخوابه شبا

بخدا خودم نه جنوبم نه جنوب فامیل دارم

ولی از استرس و نگرانی برای جنوبیا اومدم بگم شاید کمکی بکنم

تهران رو منم شنیدم که میگن اگه زلزله بیاد............

استرس نداشته باشید دوستان فقط دعا کنید دعا کنید دعا کنید.

در حق همدیگه دعا کنید عزیزان.

ان شاء الله اینهمه فساد اخلاقی و مالی و غیره از جامعه بره.

اکثر زلزله ها به دلیل فساد هست.

من جنوبم چنان پنجره خانه ام تکون میخورد از ترس کیپ کرده بودن فقط اسم خدارو صدامیزدم دخترمم خواب بود بیدارش نکردم تا زلزله تموم شد دخترمو برداشتم و با شوهرم رفتیم تو حیاط مسجد ....خییییییلی وحشتناک بود .

دوستش دارم ؛مادرم را میگویم...

تا صبح چشم روهم نزاشتیم الانم داخل خونه ایم ولی اضطراب و استرس زلزله همراهمونه یکی از روستاها ب اسم سایه خوش هم تلفات داشته خونه هاشون ویرون شده خیلی نااااااارحتیم برا هموطنامون

دوستش دارم ؛مادرم را میگویم...

یکی از علمای بزرگ میفرمودن زلزله تهران ان شاءالله نمیاد چون درسته فساد زیاد شده اما مردم تهران ماه محرم و صفر برای امام حسین علیه السلام زیاد عزاداری میکنن و نذری میدن و همین باعث میشه نیاد.... دعای اولیای خدا و مومنین هم اثر داره...ما خدای متعال و۱۴معصوم علیهم السلام رو داریم و تا جایی که بتونیم باید دعا کنیم که ان شاءالله این بلا از سر کشورمون و مردم مظلوم جهان دور شه 

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

من جنوبم چنان پنجره خانه ام تکون میخورد از ترس کیپ کرده بودن فقط اسم خدارو صدامیزدم دخترمم خواب بود ...

عزیزم

الهی بگردم

مواظب باشید

تا دو سه هفته برین همون حیاط مسجد وسایل ارزشمند و شناسنامه هاتون بردارین

ساک مواد غذایی و آب هم آماده کن 

معمولا پیش‌بینی هاش تا کمتر از 15 روز اتفاق میفته

البته خدا کنه ایندفعه اتفاق نیفته

من جنوبم چنان پنجره خانه ام تکون میخورد از ترس کیپ کرده بودن فقط اسم خدارو صدامیزدم دخترمم خواب بود ...

عزیزم خدا خودش رحم کنه،تصورشم سخته😢

ان شاءالله دیگه نیاد بحق حضرت زهرا سلام الله علیها

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

دیشب یه قستمی از جنوب میگن زلزله شده

آره 

انگار

فکر کنم این زلزله که پیش بینی کرده اتفاق افتاده من دیر گذاشتم پیش بینی رو😔

از یه هفته پیش گفته بود که قراره زلزله بیاد