یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بستگی داره کجا بری اگر بری این درمانگاه های خیریه ارزون تر بشه فکر کنم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
رفتی دکتر نسخه نوشت؟ روم نمیشه برم نسخه بنویسه😄 تکمیلی هم دارم زورم میاد میشه مجانی ا ...
اگر بیمه تامین اجتماعی داری وقت بگیر برو درمانگاهش به دکتر بگو بنویسه رایگان میشه
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
رفتی دکتر نسخه نوشت؟ روم نمیشه برم نسخه بنویسه😄 تکمیلی هم دارم زورم میاد میشه مجانی ا ...
نا نرفتم دکتر یکی از اشناهمون بیمارستان کار میکنه هودش دفترچمو برد و ازمایش نوشت البته من چون ازمایش اولیم قبل موعد منفی شد برا همین رفتیم از دکتر پرسیدم وگف دوباره از بده ونوشت برامون