2777
2789
عنوان

سوال درباره پسرم لطفا بیاین...

142 بازدید | 7 پست

سلام، 

پسرم لوزه هاش بدجور عفونت کرده بود بردم دکتر بهش سفکسیم داده، روز بعدش گفت مامان چند تا دونه قرمز رو پامه توجه نکردم، پنج شنبه بردمش، الان اصلا شبا نمی تونه نفس بکشه سخت می‌خوابه، قبلا براش پنی سیلین زدم قبلش تست براش انجام داد واکنش نشون نداد به زیر پوستش تزریق کرد ولی چند روز بود جاش پر جوش شد و تا مدتی همونجوری بود... به نظرتون به سفکسیم حساسیت داره؟ دوباره مراجعه کنم به دکتر یا آنتی بیوتیک رو ادامه بدم؟ 

عزیزم به ابن آنتی بیوتیک حساسیت داره ادامه نده برو پیش دکتر

پسر من‌به همه آنتی بیوتبک ها حساسه بجز کلاریسین اونم دکترمیگه اکثربچه ها این روشون حساسیت ایجاد نمیکنه

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست

پسر منم با انواع آنتی بیوتیک دون دون میریزه

بجز کلاریسین

البته حواست باشه چون لوزه داره میوه هایی مثل خربزه و شاهپسند نده بهش رو لوزه اثر میذاره و چون طبع گرم دارن حساسیت آنتی بیوتیک رو بیشترهم میکنن

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به ابن آنتی بیوتیک حساسیت داره ادامه نده برو پیش دکتر پسر من‌به همه آنتی بیوتبک ها حساسه بجز ...

اون دونه ها که بهت گفتم خیلی زود محو شد منم اصلا ندیدم پسرم می گفت غیر اون علائم دیگ ای نداره روز حالش خوبه ولی شبا سخت نفس می کشه به خاطر بزرگی لوزه و همون عفونت یعنی آنتی بیوتیک اثر نکرده من پنج شنبه بردمش امروز شنبه یعنی حدود دو روز ازش گذشته... 

پسر منم با انواع آنتی بیوتیک دون دون میریزه بجز کلاریسین البته حواست باشه چون لوزه داره میوه هایی ...

وقتی براش تست پنی سیلین زدن تو اون 20 دقیقه تست واکنشی نشون نداد ولی چند روز بعد جاش جوش شد و خیلی وقت موند همونجور یعنی حساسیت داره؟ 

اون دونه ها که بهت گفتم خیلی زود محو شد منم اصلا ندیدم پسرم می گفت غیر اون علائم دیگ ای نداره روز حا ...

ببین اگه دونه ی دیگه ای نیس و همش محو شده آنتی بیوتیک رو ادامه بده

ولی اگه بدنشو چک کردی دونه ای دیدی و گفت تنم میخاره جدی بگیر

دوم اینکه نوشیدنی گرم مثل شیر پخته شده یزگرم بهش بده از التهاب لوزش کم میکنه من‌تجربشو دارم

و با یه دکتر گوشک حلقو بینی یداز اتمام مریضیش مشکرت کن حتما عملش کن راحت بشه

به مرور لوزه های بزرگ به گوش میزنه و شنوایی رو کم میکنه مخصوصا اگه لوزه سوم باشه

الان ک هوا گرمه عالیه برای عمل چون راحت میتونه بستنی بخوره...هرکی لوزه عمل میکنه باید همش بستی و آب میوه های خنک مثل آب هویج بخوره

وقتی براش تست پنی سیلین زدن تو اون 20 دقیقه تست واکنشی نشون نداد ولی چند روز بعد جاش جوش شد و خیلی و ...

ببین پنی سیلین رو حساسیت نداره چون خداروشکر تشنج یا حالت خاصی نداشته ولی اون دونه هارو من‌نمبدونم برای هسمن میگم بادکترش مشورت کن