2777
2789

اگه گناه نبود که خیلی ها خودکشی میکردن

به نتیجش فکر کن یه مادر خودکشی میکنه ممکنه بمیره یا زنده بمونه اما ناقص بشه و وقتی مرد یه خلا و بدبختی به یه خانواده وارد کنه

يا یه مرد خودکشی کنه و بچه هاشو بدون سرپناه بذاره

از طرفی خدا میگه تا وقتی من هستم هیچوقت ناامید نشو، خودکشی یعنی اینکه من دیگه به خدا هییییچ امیدی ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون خود کشی قتل هستو انسان کشی! 

وقتی خودتو بکشی پیش خدام ب عنوان قاتل حاضر میشی یرای همین وفتی ادم خود کشی کنه سخت جان میده سختتتتتامام باقر(ع) فرمودند: مؤمن ممكن است به هر بلائي مبتلا شود و به هر نوع مرگ بميرد اما خودكشي نمي كند2- در صحيفه ابي ولاد از امام صادق(ع) نقل شده است:

(مَنْ قَتَلَ نَفْسَهُ مُتَعَمداً فَهُوَ في نارِ جَهَنَّم خالِداً فيها) «كسي كه به طور عمدي دست به خودكشي بزند او هميشه در آتش جهنم خواهد بود».[بزرگترين گناهان چند قسم است: 1- شريك قائل شدن براي خدا. 2- نااميدي از خداوند بزرگ. 3- عاق والدين. 4- (و قتل النفس الّتي حرّم الله تعالي...) كشتن نفس است.[9]

بنابراين نفس مطلق است كه شامل قتل خود و ديگران خواهد شد.

حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکر‌ش هستم! شکرت..