2777
2789
عنوان

قهوه کالری داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 50 پست
پیش هیچ دکتری نرفتم. مانکن نصب میکنم و وزنه آشپزخونه دارم همه چیزایی که میخورمو توش مینویسم. ولی چون ...

اسی چند کیلو بودی چند شدی؟ تو چ مدت

26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی چند کیلو بودی چند شدی؟ تو چ مدت

خیلییییی چاق بودم تقریبا از در رد نمیشدم تو شش ماه الان پنجاهو پنج شدم البته استرس زیادی داشتم و شرایطم جوری بود که نمیتونستم غذا بخورم

امیدوارم نا امیدم فعلا 

نه بابا ناامید شیطانه رجیم هست عزیزم

این چه حرفیه نگران‌نباش

من خودم ۴ماهه رژیمم و حتی یک درجه تغییر سایز نداشتم

امروز پیش دکترم بودم و متوجه شدیم از قرص ال دی که مصرف میکنم هست انقدر ناامید بودم که نگو

خیلی دکتر سرزنشم کرد که چرا نگفتم قرص میخورم

بعدمامانم گفت آره ما کلا ارثی این قرص رو که میخوریم وزن که کم نمیکنیم هیچ..چاقترهم میشیم

باورت میشه من تو ماه رمضون هم رژیم بودم؟

امروز خیلی خوشحال شدم و از ناامیدی دراومدم😂قرصو میذارم کنار که رژیمم اثر کنه

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
خیلییییی چاق بودم تقریبا از در رد نمیشدم تو شش ماه الان پنجاهو پنج شدم البته استرس زیادی داشتم و شرا ...

شش ماهه کالری شماری میکنی؟ من دو هفته بیشتره ولی الان سختمه ک رعایت کنم روزی اول بهت چندتا کالری داد الان چندتا. وزن تو ارزوی منه

26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم 
خیلییییی چاق بودم تقریبا از در رد نمیشدم تو شش ماه الان پنجاهو پنج شدم البته استرس زیادی داشتم و شرا ...

دست راستت رو سرمن😂اززفردا خودمو میبندم به قهوه ترک

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
شماکه میخوای لاغر بشی سعی کن قهوه ۹۰ به ۱۰ روبستا به عربیکا بخوری یه ذره جنب و جوش بدنت رو میبره بال ...

اسم کامل این قهوه رو میگی؟ عربیکا؟

مزش فرق مبکنه؟

اسم کامل این قهوه رو میگی؟ عربیکا؟ مزش فرق مبکنه؟

بعضی قهوه فروشیا یه نوع میکس دارن 

شما اگه رفتی قهوه فروشی یا کافه بگین ۹۰ درصد روبستا ۱۰ درصد عربیکا براتون آسیاب کنن به خاطر کافئین بالایی که داره جنب و جوش و ضربان قلب میبره بالا اگه مشکل قلبی هم دارین اصلا استفاده نکنین 

بعضی قهوه فروشیا یه نوع میکس دارن  شما اگه رفتی قهوه فروشی یا کافه بگین ۹۰ درصد روبستا ۱۰ درصد ...

اتفاقا یه قهوه فروشی فوق العاده سر خیابونمون هست

همینکارو میکنم

خیرببینی عزیزم🌹