zhra_k مدیر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 169 عنوان اقدام به بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 36 پست اینا مثبتن یا الکی هاله انداخته 😍Maman delvin khanoom😍 1401/04/11 | 00:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nنازلی عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 12171 چون خیلی کم رنگه میترسم خارج رحمی یا کیست باشع الکی فکر بیخود نکن کم رنگ بودن بی بی ربطی به کیست خارج رحمی نداره ایشالا بارداری سالمه
zhra_k مدیر استارتر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 169 یونی تست مدیکور ماه های پیش بعد خشک شدن هاله مینداخت ولی الان زیر ده دقیقه همنقد کم رنگ با ۱۲ روز تاخیر 😍Maman delvin khanoom😍
nنازلی عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 12171 یونی تست مدیکور یونی تست خوب نیست ولی مدیکور خوبه اگه مدیکور مثبته بارداری فردا برو از بده
zhra_k مدیر استارتر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 169 الکی فکر بیخود نکن کم رنگ بودن بی بی ربطی به کیست خارج رحمی نداره ایشالا بارداری سالمه اینکه میگن بی بی ها همه هاله میندازن چی.اینا ۳ دقیقه و ده دقیقه ای و ی ربعه هاله انداخته 😍Maman delvin khanoom😍
zhra_k مدیر استارتر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 169 یونی تست خوب نیست ولی مدیکور خوبه اگه مدیکور مثبته بارداری فردا برو از بده مدیکور ک معروفه به هاله انداختن😂ماه های پیش بعد خشک شدن هاله مینداخت من خوشحال خوشحال میرفتم آزمایش منفی میشد 😍Maman delvin khanoom😍
mahorوmahor عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 3290 چون خیلی کم رنگه میترسم خارج رحمی یا کیست باشع ن عزیزمنگران نباش خیلیا بودن ک هاله کمرنگ داشتن فردا برو ازمایش بده میشه
zhra_k مدیر استارتر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 169 ن عزیزمنگران نباش خیلیا بودن ک هاله کمرنگ داشتن فردا برو ازمایش بده ممنون عزیزم😥♥️ 😍Maman delvin khanoom😍
درددل۲ عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 2564 اخه ۱۲ روز تاخیر دارم خیلی کم رنگه 😐😥 فقط آزمایش تعیین میکنه در ضمن زمان هاله انداختن باید حتما مثله نوشته روی پاکتش باشه مثلا اگه نوشته ۳ دقیقه اگه از سه دقیقه رد شد هیچی یا پنج دقیقه یا....مدیکور دقیق تره (اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 50567 عزیزم تاخیرم خیلی زیاده بی بی چک خیلی کم رنگ میترسم تو ذوقم بخوره برو آزمایش بتا بده رنگ بی بی چک مهم نیست زیاد بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
zhra_k مدیر استارتر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 169 برو آزمایش بتا بده رنگ بی بی چک مهم نیست زیاد والا ی سریا روز موعد چنان پررنگه اونوقت من بعد ۱۲ روز اینجور کم رنگ.ادم استرس میگیره فردا صبح حتما میرم آزمایش 😍Maman delvin khanoom😍
zhra_k مدیر استارتر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 169 فقط آزمایش تعیین میکنه در ضمن زمان هاله انداختن باید حتما مثله نوشته روی پاکتش باشه مثلا اگه ... کارک یونی تست من با ساعت گوشیم تایم گرفتم طبق روش ک نوشته بود ۳ دقیقه خط افتاده.مدیکور همون اول هیچی نبود بعد ده دقیقه میشد با چشم دید واضح. 😍Maman delvin khanoom😍
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 50567 والا ی سریا روز موعد چنان پررنگه اونوقت من بعد ۱۲ روز اینجور کم رنگ.ادم استرس میگیره فردا صبح حتما م ... مال من اصلا معلوم نبود خطش فکر کردم توهم زدم همون موقع رفتم آزمایش دادم بتام ۲۰۰ بود به خاطر این میگم مهم نیست بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
درددل۲ عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 2564 کارک یونی تست من با ساعت گوشیم تایم گرفتم طبق روش ک نوشته بود ۳ دقیقه خط افتاده.مدیکور همون او ... درسته یونی فردا برو آزمایش بده حتما ریپ بزن خبرشو بهم بده ان شاء الله که شیرینی بده بشی😍 (اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹
zhra_k مدیر استارتر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 169 مال من اصلا معلوم نبود خطش فکر کردم توهم زدم همون موقع رفتم آزمایش دادم برام ۲۰۰ بود به خاطر این میگ ... چخوب حالا مگه تا صبح میتونم بخوابم 😂 😍Maman delvin khanoom😍
zhra_k مدیر استارتر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 169 درسته یونی فردا برو آزمایش بده حتما ریپ بزن خبرشو بهم بده ان شاء الله که شیرینی بده بشی😍 ممنون حتماا 😍Maman delvin khanoom😍