2777
2789

راه اندازی ی شغل با دارایی ۳۰۰ ۴۰۰ تومن  گیر کردم    نمیتونم تصمیم بگیرم و نا آگاهم  میخوام اول تحقیق کنم و بی ریسک ترین راهو انتخاب کنم 

از کی بپرسم ؟ مشاور چی ؟ چطور پیدا کنم ک تو هر دو زمینه بدونه و بتونه با توجه ب شرایطم راهنماییم کنه ن ک صرفا مشاور کنکور باشه بگه بخون بخاطر سود خودش یا مشاور کار و اینا باشه بگه بیا کار کن و ...

کمکم کنید از کی بهترین راهنمایی رو بگیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیمی خیلی سخت ادبیات خیلی اسون زیست سخت بقیش هم مث هر سال

موفق باشی به نظرم دنبال علاقت برو و پاس وایسا هرجور شده،حتی اگه سودم نکنی هیچوقت از تصمیمت پشیمون نمیشی،میتونی از یک مشاور و روانشناس که در همه ی زمینه ها فعال هست کمک بگیری در مراکز مشاوره.موفق باشی

موفق باشی به نظرم دنبال علاقت برو و پاس وایسا هرجور شده،حتی اگه سودم نکنی هیچوقت از تصمیمت پشیمون نم ...

من بزرگترین هدفم  داشتن ی شغل با جایگاه اجتماعی خیییلی بالا و بعدش در امد خوب و متغیره   برا این پزشکی رو انتخاب کردم ولی الان میگم شاید شغلی باشه بدون این همه سختی درس خوندن جایگاه و پول پزشکی رو داشته باشه اما نمیدونم چ شغل هاییه و چقد ریسک داره  و چطور باید شروع کنم ک تضمینی باشه

من بزرگترین هدفم  داشتن ی شغل با جایگاه اجتماعی خیییلی بالا و بعدش در امد خوب و متغیره   ب ...

دنبال تضمین نباش تو این جامعه،اگه درست خیلی خوبه و شاگرد اولی امسالم قبول نشدی یه سال دیگه واسه پزشکی بخون که حداقل پیرا پزشکی قبول شی،اگه متوسطی قیدشو بزن و برو دنبال همین شغلی که مد نظرته وبا تحقیق قراره پیداش کنی،هیچ جایگاهی بدون تلاش مکرر و به راحتی به دست نمیاد 

دنبال تضمین نباش تو این جامعه،اگه درست خیلی خوبه و شاگرد اولی امسالم قبول نشدی یه سال دیگه واسه پزشک ...

درسم خیلی خوبه مطمعنم انسال با دل جون بخونم میارم اما دیگه نا خوندن ندارم انگار ۲ ساله از زندگی عقب افتادم آرزومه چندییین کارو بکنم ورزشایی ک دوست دارم ادامه بدم خوانندگی ک دوست دارم و .... ولی بخاطر درس قید همشو باز مجبورم ی سال دیگه بزنم 

یعنی کاری ک من بخوام شروع کنم ممکنه تضمین نباشه