2777
2789
عنوان

دوفامد،دوفاستون

485 بازدید | 10 پست

سلام دوستان وقتتون به خیر.

ممنون میشم وقا بزارید بخونید راهنماییم کنید،خداخیرتون بده..

عزیزان من شنیدم بین ۳تا۱۴روز بعد از قطع دارو پریود میشن،البته بودن کسایی که ۱روز مونده به اتمام دوره مصرف دارو پریود شدن.‌.

حالا سوالم اینه اونایی که بعد قطع دارو خیلی طول کشیده تا پریود بشن اونایی هستن که پلی کیستیک شدید هستن و دیر به دیر پریود میشن یانه فرقی نداره؟

واینکه میزان مصرف دارو هم تو تعداد روزها تاثیر داره؟

من خیلی کم پیش میاد که پریودیم عقب بیفته شاید سالی ۲بار 

۶روز پریودیم عقب افتاده بود دکتر اینو داد گفت ۳شب بخور تا پریود بشی بعد بشمار از روز ۱۵سیکل۱۰شب بخور(تنبلی تخمدان من شدید نیست)

من ۳شب شبی۲تا خوردم الان ۲روز گذشته خبری نشده حتی حالت یا ترشح پریودی هم ندارم..یعنی ممکن برای منم خیلی طول بکشه تا پریود بشم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون که جواب دادید،این زمان طولانی برای هرکسی ممکن باشه یا فقط اونایی که تنبلی شدید دارن؟

فرق نمیکنه ممکنه سه روز بعد ‌‌پریود شی ممکنه یه هفته بعد  

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️