2777
2789
عنوان

انصراف از دانشگاه ازاد ، کسی میدونه جریمه ش چقدره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 26 پست
ببخشید زیاد سوال میپرسم ترم چندم بودین ک انصراف دادین ؟

نه بابا اختیار داری تا جایی مه یادم باشه در خدمتم

۴

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
آزاد بستگی داره ترم چند باشی،ب اندازه نصف شهریه ثابت ترمای باقیمونده جریمه میشی دولتی روزانه هم ترم ...

راهی داره ک مبلغ جریمه کمتر بشه ؟؟؟ 

اخه یکی نیس ب اینا بگه من اگه پول داشتم خب درسمو ادامه میدادم الان بابت انصرافم پول بدیم !!!!! 

لطفا براي سلامتي مادرم دعا كنيد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزاد بستگی داره ترم چند باشی،ب اندازه نصف شهریه ثابت ترمای باقیمونده جریمه میشی دولتی روزانه هم ترم ...

یه سوال   دانشگاه ازادم مثل دولتی  برای ثبت نام کنکور باید اول انصراف داد؟ 

نه بابا اختیار داری تا جایی مه یادم باشه در خدمتم ۴

ممنون از راهنمایی تون 

بخدا گیج شدم شما میگین جریمه ندادم ، بعضیا میگن جریمه دادیم 

البته خود دانشگاه گفته باید جریمه بدین ولی میخوام بدونم راهی هست هزینه کمتر بشه ؟؟

لطفا براي سلامتي مادرم دعا كنيد
ممنون از راهنمایی تون  بخدا گیج شدم شما میگین جریمه ندادم ، بعضیا میگن جریمه دادیم  البت ...

نمیدونم واقعا شاید قانونش عوض شده یا من اشتباه میکنم

ولی کلا دانشگاه ازاد راه نمیاد سر پول اصلا🤦🏼‍♀️

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
شما سال چند انصراف دادین؟؟من سال98از مقطع کاردانی

۹۶ منم کاردانی 

شاید اشتباه میکنم اما اصلاااا یادم نیست جریمه داشته باشه حتی یادمه یه مقداری باید برمیگردون بهم

چ خوب والا ما شانس نداریم من کاردانی ترم دو بودم اونموقع 1900جریمه دادم

ااااا نه بابا من اگرم داده باشم خیلییییی ناچیز بوده من وروودی ۹۴ بودم حسابداری کلا شهریه‌ام میشد ۵۰۰ اینا مثلا رشته ام و عوض کردم نایود شدم یهو با پول شهریه ها 😂