2777
2789
عنوان

این مردای پولدارو از کجا پیدا میکنن..؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تو اطرافمون هر دختری شوهر کرده پدرشوهرش خونه و ماشین و ... داده هر پسری زن گرفته پدرزنش خونه و ماشین و... داده ، اما خونواده ما پسرامون  که ازدواج میکنن خونواده دختره پسر دوست هستن همه دار و ندارشون میدن به پسرشون ، دخترامون هم که ازدواج کردن خونواده شوهرامون دختر دوستن ، همه زندگیشون ریختن به پای دختراشون

یعنی این همه خوش شانسی ما از کجا اومده نمیدونم   

خیلیا خودشون یا خانوادشون پولدارن پولم دنبال پول میره بعضیام بلدن دیگه

ی فامیل داریم خیلی پولداری دخترش تو دانشگاه اشنا شده با ی پسری وو ازدواج کرده ..پسرع کارخونه دار اون از این پولدارتر...چرا تو دانشگاه ما حتی ی نمونه ازمایشی نبود حالا بذار عاشق مام نشه..فقط باشه

خیلیا خودشون یا خانوادشون پولدارن پولم دنبال پول میره بعضیام بلدن دیگه

والا وضعیت مالی پدرم خوبه هرکی به ما میرسه از ما توقع داره دیگه وظایف خودشو فراموش میکنه

ی فامیل داریم خیلی پولداری دخترش تو دانشگاه اشنا شده با ی پسری وو ازدواج کرده ..پسرع کارخونه دار اون ...

خب میگم پول دنبال پول میره

پسرای دانشگام کم پیش میاد پولدار باشن بیشتر تو کلاس های خصوصی اینور اونور برو

دل بی غم کجا جویم که در عالم نبینم (سعدی)
ی فامیل داریم خیلی پولداری دخترش تو دانشگاه اشنا شده با ی پسری وو ازدواج کرده ..پسرع کارخونه دار اون ...

اره بخدا، تا ارشد خوندیم ، هرچی سمت ما اومد همه معمولی ، بقول شما پولدار و شاخ ندیدیم 

والا وضعیت مالی پدرم خوبه هرکی به ما میرسه از ما توقع داره دیگه وظایف خودشو فراموش میکنه

اخخ گفتی..انگار که میخوان همه عقده ها و نداشته های ی که خانوادشون واسشون کم گذاشتن از پدر زن بگیرن..ارث نداشته پدرشون رو از زن و‌پدر زنشون طلب کارن