2777
2789

بله مبارکه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش بی بی چک منم اینجوری بشه

و من🙂

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
اره حالام نمیدونم چکارکنم 

سقط نکن نگهش دار گناه داره طفلی.

توکلت بخدا باشه کاری که شده بقیشم بسپار بخدا

🌿زهوشیاران عالم،هرکه را دیدم غمی دارد...🌱                        🌿دلا دیوانه شو،دیوانگی هم عالمی دارد...🌱
اخه شرایطش نیست.تک پسره و خانواده ش اصرار دارن باید عروسی بگیرن و هزینه ها هم زیاد فکرمیکردن حداقل ت ...

اخییی چقدر شرایط بدی کاش بیشتر مراقب بودین 

اگ سقطش کنی گناه داره 

نامزدت چی میگه 

عزیزم دوست منم باردار بود تو دوران عقد سقط نکرد بدون عروسی رفت سر خونه وزندگیش اما یکی دیگه از دوستام زود عروسی گرفت رفتن ،این بچه برکت با خودش میاره گناه نکن جون داره

خدایی گناه داره خب خودتون باید ب فکرش بودین اون بیچاره چ گناهی کرده بخاطر سهل انگاری هردوتاتون باید ...

اخه نهایتا ۴هفته باشه.من نمیدونم اصن گناهه یانه اینکار.یا درصورت سقط در آینده مشکلی به وجود میاد یانه.چون همسرم میگه بهترین کار سقط هست

عزیزم اگ بگم شاید باور نکنین 

منم ی ساله عقدم البته ی سال بیشتر

ولی ی ساله ک رابطه کامل  داریم 

بدون هیچ پیشگیری 

البته طبیعی پیشگیری میکنم 

ینی بدون کاندوم و قرص و فلان

اخه نهایتا ۴هفته باشه.من نمیدونم اصن گناهه یانه اینکار.یا درصورت سقط در آینده مشکلی به وجود میاد یان ...

کاش بش میگفتی تا بخای بگی بهترین راه سقطه میگفتی یکم دقت کنی ک مجبور نشیم ی بچه رو بکشیم