2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده نمیخوامش دیگه

5460 بازدید | 137 پست

سلام تروخدا بیاید دارم دیونه میشم راهنمایی کنید.از دوروز قبل شوهرم گفت میخواد بره پیش دوستاش (دوستش زن داره ولی زنش رفته بود شهرستان دیدن خانوادش بخاطر همین اینا ۴تا دوست پیش هم میخواستن باشن) قبلا هم میرفت ولی نه اینکه شب بمونه میومد و من هیچ وقت جلوشو نگرفتم که اره نرو باپیش دوستات اینا چون حقشه رفیقاشو ببینه، بعد من خیلی سختم بود به خانوادم بگم بیان پیشم یا من برم پیششون چون شب میخواد شوهرم بره پیش رفیقاش ، نگفتم بهشون و از طرفی به شوهرمم دوسه بار گفتم کاش بری شب بیای هیچی نگفت. بعدش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش دیشب رفت منم از سرکار اومده بودم سرم خیلی درد میکرد ولی اماده شد رفت ، گفت میری خونه مادرت اینا یا اونا میان گفتم حالا نمدونم 

بعد شب بود چون خانوادم خبر داشتن که احتمالا امشب شوهرم نمیاد زنک زدن اره چخبر شوهرت میاد شب گفتم نه فکر نکنم بعد ناراحت شدن گفتن یا تو بیا اینجا یا مابیایم گفتم نمخوام کسی بیاد منم خسته ام نمیام 

بعد خانوادم گفتن ما الان زنگ میزنیم بهش میگیم که تنهایی بیاد نباید شب تنها بمونی چون میدونن من خیلی میترسم 

بعد زنگ زدن شوهرم اونم گفت نه من نمیرم خونه و اونا هم گفتن یعنی تنها بمونه اونم گفته حتما تصمیمش این بوده

بعد خانوادم گفتن ما الان زنگ میزنیم بهش میگیم که تنهایی بیاد نباید شب تنها بمونی چون میدونن من خیلی ...

تا اینجا بگم تو مقصر بودی😬 چرا به خانواده ات گفتی که زنگ بزنن؟ مگه خودت زبون نداری؟ یه کم سیاست داشته باش عزیزم

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 
بعد خانوادم گفتن ما الان زنگ میزنیم بهش میگیم که تنهایی بیاد نباید شب تنها بمونی چون میدونن من خیلی ...

چرا خانوادت زنگ زدن؟ ببخشید چه کار بیخودی 

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿