2777
2789
عنوان

کنکور تجربی😍✋

312 بازدید | 17 پست

خوب دادین؟

من خیلیییییی راضیم انشالا که همگی قبولیم:)❤❤

ی چیزی میگم بت شاید بخندی بهم🙃 شاید اصن چشاتو باز ببندی بره👀 ی چیزی میگم فقط در حد گله😤 اذیت میشم بس که چشمات خوشگلهه:)♾️♥️ • حالام ک حرف دله💘 حرفشو میشنویم😌 ت میخوای بشکونی🍵 خب باوشه میشکنیم..🙂💔   #¤nAvAzEsH¤              -تتلیتی فور لایف🙃♥️   من دگ ب هیشکی اعتماد نمیکنم.. ×شِیطانَم اَوَلِش فِرِشتِع بود×✋ ..:)              کاربری دست دو نفرع😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا اگه خوب دادی کمکم کن بخدا من خودکشی میکنم اگه قبول نشم 😭😭

یه سوال من سال بعد کنکور دارم 

صفر صفرم هم دهم هم یازدهم 

از طرفی بایددد قبول شم 😭 امیدی هست ؟ 

توروخدا الکی نگید اره چرا که نه 

نکاتش رو بهم بگید چند ساعت در روز درس بخونم 

چجوری؟ 

توروخدا بگید کسی بوده توی این شرایط؟

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید
زیاد خوب ندادم انگاری مغزم قفل بود  ولی دعا کن منم ی رشته خوب بیارم پشت کنکور بودم🥺💔

عزیزم هر چی اومدی برو خواهر منم مثه توعه 

امسال من راضی نبودم بمونه بعضیا راضیش کردن حلالشون نمیکنم

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
چطور بود سطحش

والا اونی که خوب زده میگه منطقی😂

ولی منی که کتابو هی خونده بودم و چن تا فیلم دیده بودم و سوالا کنکور و حل کرده بودم واقعا برآن سخت بود و فیزیک و ریاضی و شیمی هیچی نتونستم بزنم شانسی زدم چن تارو ببینم چی بشه🙃💔

انسانی‌خییییلی‌سخت‌بوداینومن‌نمیگم‌تنها‌همه‌گفتن‌اونایی‌که‌خیلیم‌خونده‌بودن‌گفتن‌افتضاح‌

ولی‌تجربیاخداروشکرگفتن‌خوب‌بوده

من‌که‌دیشب‌ازغصه‌خوابم‌نبرد‌خیلی‌غصه‌دارم‌این‌همه‌شب‌بیداری‌کشیدم‌این‌همه‌اذیت‌شدم‌خودموتوخونه‌حبس‌کردم‌همش‌الکی