2777
2789
عنوان

قیمت این لباسا مناسبه؟+عکس.پ.ا

179 بازدید | 12 پست

تو پیجی لباساش ارزونه تو اینستا 

قیمتااا از ۵۰ تا ۹۰ هستش 

جنس پارچشونم نوشته حتی کرپ و ابروبادی اینان 

حتی پول یه مترشو هم نمیگرن!!! 

نکنع الکیه؟؟؟؟ 

جنس درجه ۱۰ افتضاح برات میفرستن از تولیدی های خودشون .

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره فکر نکنم راست باشع

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️

بفرست پیجشو

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️
جنس هاش خرابه ،،،،،، جنس درجه سه استفاده میکنن

خرابم با این قیمت نمیفرستن این پیجا الکی فقط واسه جذب فالور این قیمتو میزنن هیچکدوم هیچ جنسی نمیفرستن فقط میخوان فالور جذب کنن با این کارا

میگه پولی واریز نکنید  میفرستیم براتون اگ خوشتون اومد هزینشو به پستچی بدین  خوشتونم نیوم ...

خب بفرستید ادرس پیجو

میگه پولی واریز نکنید  میفرستیم براتون اگ خوشتون اومد هزینشو به پستچی بدین  خوشتونم نیوم ...

من یبار از ی پیجی خرید کردم ک پرداخت درب منزل بود ب پستچی گفتم میشه قبل پرداخت بسته رو باز کنم گفت ن مسئولیت داره امکانش نیست قبل اینک پول بدی پستچی نمیزاره بسته رو باز کنی بعدم این پیجا ک داری میگی رو میشناسم ترفندشون اینه