خواب دیدم قهریم دعوا کردیم شدید بعد من یه نوزاد پسر به دنیا اوردم اونم تا دیدتش خندید بچه تو بغلم بود براس ذوق میکرد و هی منو بوس میکرد هی بچه رو بوس میکرد.
زیاد به این قضیه فکر میکنی که بچه بعدیت پسر باشه واسه همینم این خوابو دیدی
پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
من خواب دیدم با شوهرم قهر کردم رفتم خونه ننم بچه دنیا اومدپسر بود به راه افتاد شوهرم فهمید اومدن التماس با خانوادش بچم اومده بود پیش من میگفت اینا کین 🤣
حالا من دوتا پسردارم خب طبیعتا دوس داشتم یه دخترم داشته باشم ولی زیادم فک نمیکنم چون دیگه بسه حوصله بچه سوم ندارم چون میره توضمیرناخوادگاه انسان ادم خوابشو میبینه
حالا من دیشب خواب دیدم شوهر خاله همسرم که دوتازن داره وخاله شوهرم زن دومشه وعیدامسال فوت کرده باشهاون ازدواج کردم جلو اون دوتا زن دیگر مدام قربونت صدقم میرفت وبغلم میکزد😑صب که بیدار شدم از خودم حالم بهم میخورد😑
الهم صلی علی محمد وآل محمد خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون الهی آمین یارب العالمین 💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15 من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍