2777
2789

من بعد از کلی تحقیق کردن امروز روز دوم این رژیم هستم کسی تا به حال این رژیم گرفته؟؟

خیلی ازش تعریف کرده بودن که توی یک ماه کلی وزن کم کردن

من باید ۳۰ کیلو کم کنم میگن توی ۴ ماه میشه کم کرد البته بستگی به بدن داره

کسی هست دوست داشته باشه باهم رژیمو انجام بدیم ؟؟

یا اگر کسی گروهی داره ک باهم رژیم کتو گرفتن منو هم عضو کنه؟؟

یا کسی هست در این باره اطلاعات زیادی داشته باشه من چند تا سوال در باره غذا ها داشتم ازش ؟؟

هرآنچه خدا بخواهد همان میشود 

کتو فقط مناسب کساییه که تمام عمر توی فازکتو بمونن و کاهش عالی هم دارن اما برا کسیکه اراده موندن تو کتو و نخوردن هیچگونه برنج و نون و آرد و شیرینی و شکر و میوه و کلی چیزای اساسی دیگه رو نداره بدردنمیخوره ...از اونجاییکه کتو سبک پر خرجیه هرکسی نمیتونه تا همیشه ادامه اش بده و اینکه اگه کسی همش خروج پیداکنه از فازکتو ب شدت دچار بیماری کبد و ...ب همه بدنش فشارمیاد..برخلاف اوناییکه ک با موندن تو کتو درمان میشن ..بعضیا اثر عکس نشون میده بدنشون چون ژنتیکشون خلاف این دستورالعمله...ب گروه خونی هم برمیگرده

پیش از مرگم صلواتی برای ارامش روحم مهمانم کنید.خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد

سلام من امروز روز 6 رژیمم امروز صلوارمو ک تن..گ بودو اذیتم میکرد پوشیدم دیدم یکم گشاده شده و کلی خوشحال شدم هنوز رو وزنه نرفتم ولی درکل من چند روز اول رعایت نکردم و چیزایی ک نمیدونستم ممنوع هستو خوردم مث بادوم هندی و مقدار زیادی شاه توت ولی راضیم

شبا قرص مگنی فورت بخور خیلی کمک میکنه

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتو فقط مناسب کساییه که تمام عمر توی فازکتو بمونن و کاهش عالی هم دارن اما برا کسیکه اراده موندن تو ک ...

ممنون من اصلا علاقه ای به شیرینی جات ندارم فقط خیلی کربوهیدرات مصرف میکنم 

از لحاظ گوشت هم مشکلی ندارم چون پدرم قصاب هستن 😁

فقط میخواستم بدونم میزان مصرف روغن مجاز چقدر باید باشه؟؟

ممنون من اصلا علاقه ای به شیرینی جات ندارم فقط خیلی کربوهیدرات مصرف میکنم  از لحاظ گوشت هم مشک ...

لبنیاتم نمیخورید؟؟؟میدونید ک لبنیاتم محدود ب پنیرپیتزاست اونم مقدارخیلی کم؟مغزیجات چی؟؟میوه هم دوس ندارید؟؟ترشی و لواشک و کلی خوردنی دیگه هم غیرمجازه....روغنش باید دمبه یا کره یا کنجد باشه

پیش از مرگم صلواتی برای ارامش روحم مهمانم کنید.خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد
رژیم کتو هستی

اره عزیزم روز 6هستم و خیلی خوبه اولش خیلی سختا ازاین جات ک جلوی هوستو باید بگیری اما از ی جایی ب بعد دیگ عادی میشه 

من واقعا امزوز ک دیدم لباسم یکم گشاد دشدشه خیلی انگیزه گرفتم و حتما تا 1 ماه ادامه میدم اگ تونستم بیشتر ک بیشتر ادامه میدم وزنی کدمیخام 55 هست ولی اگ 50 بشم عالیه

اگ بتونم 10 کیلو کم کنم ب 55 میرسم

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
لبنیاتم نمیخورید؟؟؟میدونید ک لبنیاتم محدود ب پنیرپیتزاست اونم مقدارخیلی کم؟مغزیجات چی؟؟میوه هم دوس ن ...

روغن کنجد ممنوعه و زیتون یا روغن نارگیل باید استفاده بشه

لبنیاتم نمیخورید؟؟؟میدونید ک لبنیاتم محدود ب پنیرپیتزاست اونم مقدارخیلی کم؟مغزیجات چی؟؟میوه هم دوس ن ...

نه نمی‌خورم 

پنیر پیتزا به میزان محدود مجازه توی هرم غذاییش خیلی چیز ها هست ک میشه بخوری ماست یونانی پرچرب پنیر پرچرب کره و خامه برای قهوه همه اینارو میشه خورد اما به میزان کم

روغن کنجد ممنوعه و زیتون یا روغن نارگیل باید استفاده بشه

بین زیتون و کنجد شک داشتم چون دوسال پیش این رژیمو گرفتم🙏

نه نمی‌خورم  پنیر پیتزا به میزان محدود مجازه توی هرم غذاییش خیلی چیز ها هست ک میشه بخوری ماست ...

امیدوارم مانکن شی خوشگلم ،اگه شروع کردی تا همیشه ادامه اش بده و هیچوقت دست از سبک غذاییت برندار،،اگه روزی خسته شدی یکهو ولش نکن اروم اروم از پنج درصد کرب در روز ی درصد ی درصد برو بالاتر تا وارد فاز کم کرب بشی بعد ک اروم اروم خارج شدی از فاز کتو کم کم کالریتو ببر بالا تا ب کبد و بدنت فشارنیاد

اره عزیزم روز 6هستم و خیلی خوبه اولش خیلی سختا ازاین جات ک جلوی هوستو باید بگیری اما از ی جایی ب بعد ...

آفرین منم حتما ادامه میدم 

یه سوال میزان چربی غذا چقدر باید باشه 

و میزان هر وعده از پروتئین چقدر باید باشه 

من صبحانه ۳تا تخم مرغ آب‌پز با ادویه میخورم 

ناهار سینه مرغ سرخ شده داخل روغن دنبه 

شب هم ۵ تا قلقلی گوشت چرخ کرده پرچرب با یک خیار 

این میزان زیاد نیست لازمه کمش کنم راستی فقط زمانی میخورم که گشنه باشم میان وعده هم ندارم 

امیدوارم مانکن شی خوشگلم ،اگه شروع کردی تا همیشه ادامه اش بده و هیچوقت دست از سبک غذاییت برندار،،اگه ...

مرسی عزیزم ممنون برای اطلاعات خوبت