2777
2789
عنوان

خیانت وپشیمانی. 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 45 پست
خب نمیخاد بدونه کسی میخاد درست کنه

پس باید دعا کنه اون آقاپسر برای باج ، انتقام یا هر چیز دیگه ای به شوهرش اطلاع نمیده

این ترس همیشه باهاش خواهد بود بهترین راه جدا شدنه

سخن صحیح را بپذیرید حتی اگر گوینده ی آن خود به آن عمل نکند.پیامبر(ص)  🌺🤵عده ای میگن اینجا سایت بارداری و زایمانه در نتیجه مختص خانم هاست و حضور آقایون بی مورده که واقعا مایه ی تعجبه چون محتوای تاپیک ها چیز دیگه ای میگه و با یه نگاه اجمالی به تاپیک های خصوصا پربازدید میبینید که اکثرا در مورد هر چیزی صحبت میشه جز در مورد بارداری و زایمان که اگر غیر از این بود حتی دختران مجرد هم عضو نمیشدند چه برسه به آقایون چون براشون جذابیتی نداشت! در ضمن آقایون میتونن اینجا شناخت بهتری نسبت به خانم ها پیدا کنن که بعد ازدواج در زندگی زناشویی به کمکشون میاد پس با حضور آقایون داخل سایت کنار بیاید و حساسیت به خرج ندید و هر زمان براتون مزاحمت ایجاد کردند براشون گزارش بزنید یا از طریق پیام خصوصی به نی نی یارهای محترم اطلاع بدید تا برخورد کنند در غیر این صورت صرفا بابت حضورشون بازخواستشون نکنید و حرف زشت نزنید چون اینطوری فقط شخصیت خودتونو زیر سوال میبرید 🤵🌺 ((دروغ، سرآغاز همه ی بدی هاست.)) حضرت علی(ع)
وقتی به بلوغ ازدواج نرسیدین ازدواج نکنید لطفاً! وقعاً نمیفهمم اخه تو متاهلی چجور میری با یه پسر لاس ...

آره این سنش 16 بود رفته بعد فهمیده هیچ شناختی ازهم ندارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس باید دعا کنه اون آقاپسر برای باج ، انتقام یا هر چیز دیگه ای به شوهرش اطلاع نمیده این ترس همیشه ب ...

نه پسره گفته بهش کاری نداره چون میدونس زندگیشو وخودش هم گفته هیچ موقعه من با ابروت بازی نمیکنم

نه پسره گفته بهش کاری نداره چون میدونس زندگیشو وخودش هم گفته هیچ موقعه من با ابروت بازی نمیکنم

از کجا معلوم بعدها دوباره فیلش یاد هندستون نکنه؟ آدما حالاتشون ثبات نداره و نمیشه  مطمئن بود

سخن صحیح را بپذیرید حتی اگر گوینده ی آن خود به آن عمل نکند.پیامبر(ص)  🌺🤵عده ای میگن اینجا سایت بارداری و زایمانه در نتیجه مختص خانم هاست و حضور آقایون بی مورده که واقعا مایه ی تعجبه چون محتوای تاپیک ها چیز دیگه ای میگه و با یه نگاه اجمالی به تاپیک های خصوصا پربازدید میبینید که اکثرا در مورد هر چیزی صحبت میشه جز در مورد بارداری و زایمان که اگر غیر از این بود حتی دختران مجرد هم عضو نمیشدند چه برسه به آقایون چون براشون جذابیتی نداشت! در ضمن آقایون میتونن اینجا شناخت بهتری نسبت به خانم ها پیدا کنن که بعد ازدواج در زندگی زناشویی به کمکشون میاد پس با حضور آقایون داخل سایت کنار بیاید و حساسیت به خرج ندید و هر زمان براتون مزاحمت ایجاد کردند براشون گزارش بزنید یا از طریق پیام خصوصی به نی نی یارهای محترم اطلاع بدید تا برخورد کنند در غیر این صورت صرفا بابت حضورشون بازخواستشون نکنید و حرف زشت نزنید چون اینطوری فقط شخصیت خودتونو زیر سوال میبرید 🤵🌺 ((دروغ، سرآغاز همه ی بدی هاست.)) حضرت علی(ع)
من خرگزکسب رو که خیانت کرده دلداری نمیدم  چون واسه من خیانت با قتل فرقی نداره

دوستان عزیز بجای قضاوت این خواست از شما راه حل بخاد آرامش بخاد واین حالش به اندازه کافی بده کاش بجای قصاوت یه راه حل خوب بگین نه اینکه حرف های بد چون خودش میدونه اشتباه رفته

دوستان عزیز بجای قضاوت این خواست از شما راه حل بخاد آرامش بخاد واین حالش به اندازه کافی بده کاش بجای ...

عزیز به نظر من زندگیشو ادامه بده و توبه کنه و اگه واقعا اگه از ته دل پشیمونم خدا شرمندش نمیکنه و آبروش رو نمیبره.اگه خدا نخواد هیچ برگی از درخت نمیفته

دوباره عزیزان نی نی سایت شروع کردن به گفتن قصاوت نکنید و فلان 

کار ایشون کاملا عمدی بوده پس چیزی نیست که بگیم خوب اشتباه سهوی بوده ...الانم جالبه ناراحته ابروریزیه نه کار بدش ...آیا تصمینی هست که دوباره برنگرده به اون آقا ؟ هرگز .چون ادمی که یکبار این راهو بره پتانسیل بارها تکرارش رو داره .خیانت تحت هرشرایطی نه قابل بخشش هست نه فراموشی .راه کاری نداری کلا .بهتره رو خودش کار کنه و زحمت بکشه جدابشه چون بعدها شوهرش بفهمه بسیااار کارش خرابتر میشه

دوباره عزیزان نی نی سایت شروع کردن به گفتن قصاوت نکنید و فلان  کار ایشون کاملا عمدی بوده پس چی ...

اون میخاد درست کنه واز خدا میخاد ابروش هم نره زندگیش هم خراب نشه من که دوستمه شاهد گریه هاش بودم میگه کاش اشتباه نمیکردم

اون میخاد درست کنه واز خدا میخاد ابروش هم نره زندگیش هم خراب نشه من که دوستمه شاهد گریه هاش بودم میگ ...

خدا الرحمن راحمینه شک نکن ...اما ببین درست شدنش یه بخشیش دست خودشه ...۴ روز دیگه این پسر میاد تهدید میکنه ابروتو میبرم و به شوهرت میگم ..این سناریو تکراری هست ..واسه همینم میگم چنین کاری ته نداره ..باید جدا بشه و بچسبه به زندگی خودش،و بره پیش مشاوره و هرگز دست به چنین کاری دیگه نزنه ..ولیاگر بخواد بشینه سر زندگیش هم احتمال خیانت دوبارش هست هم اون آقا گناه داره ...ما خودمون زنیم اگر شوهرمون خیانت کنه چه حالی میشیم ؟