2777
2789
عنوان

امشب رفتیم شهربازی....

467 بازدید | 18 پست

امشب رفتیم شهربازی یه چند سالی میشد نرفتیم 

بعد سوار دو تا از دستگاه های پر هیجان شدیم تاب و اون یکی اسمش یادم نیس چند تا دیگه هم سوار شدیم ولی زیاد ترس نداشتن انقدر اومدیم زرنگی کنیم با شوهرم نشستیم وسط ادمی که کمربند هارو می بست اومد چرخوند افتادیم گوشه اروم اروم رفت بالا بعد یه دفعه اومد پایین سری اول انقدر ترسیده بودم میخواستم داد بزنم بگم چیز خورد بیارین منو پایین 

ولی دو سه دور بعدش عادی شد

کاربری دست دو نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خا

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
چقدره هزینه ش؟

بستگی داره اینجا دستگاها از هشت تومن تا ده تومنن پیتزاش ۴۰تا ۶۰ساندویچ ۲۵به بالا هزینه اب و خوراکی اینا

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

من از وسيله هاى شهربازى تو ايران ميترسم  اينجا هيچى ايمنى نداره البته تا حالا خارج هم نرفتم😆

اين پيج اطلاعات خوبى داره مثل چيزهاى ساده اى كه از خيلى وقت پيش بايد بلد بوديم… vaginismus.irr

شهربازی پشت خونمونه تا حالا یکبارم نرفتیم بخاطر امنیتش 

ولی تا دلت بخواد بهشون فحش میدیم 

سرویس شدیم تا صبح صدای جیغ میشنویم فقط 

به شوهرم میگم خونمون عوض کنیم سرویس شدیم 

از هرچی شهربازی بدم اومده

بستگی داره اینجا دستگاها از هشت تومن تا ده تومنن پیتزاش ۴۰تا ۶۰ساندویچ ۲۵به بالا هزینه اب و خوراکی ا ...

کدوم شهرین؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
کدوم شهرین؟

کرمون

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉