2777
2789

امروز روز نهم انتقال جنینم بود ولی اشتباه متوجه شده بودم در مورد استفاده از آمپول پروژسترون بجای روزی یک عدد روزی دو تا زدم ب نظرتون چیکار کنم از فردا میتونم روزی یه دونه بزنم ؟ خطر نداشته روزی دوتا؟ 

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین
حتما با پزشکتون مشورت کنین این قضیه چیزس نیست که اینجا مطرح بشه

جواب نمیدن چند ساعت هم پشت خط باشم معلوم نیس جواب بدن یا نه و فقط روزای یکشنبه و دوشنبه و چهارشنبه هستن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی از مراکز دو تا میدن نگران نباش..من خودم روزی دو تا میزدم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
خیلی از مراکز دو تا میدن نگران نباش..من خودم روزی دو تا میزدم

عزیزم مثل اینکه شما باردار شدید شما هم با آی وی اف باردار شدید خدا بچتونو براتون حفظ کنه عزیزم 😍 

عزیزم مثل اینکه شما باردار شدید شما هم با آی وی اف باردار شدید خدا بچتونو براتون حفظ کنه عزیزم 😍&nb ...

ممنونم عزیزم

من از طریق بهزیستی بچه دار شدم عزیزم.ولی اولین بار ای وی اف کردم مثبت شد ولی زایمان زودرس کردم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
ممنونم عزیزم من از طریق بهزیستی بچه دار شدم عزیزم.ولی اولین بار ای وی اف کردم مثبت شد ولی زایمان زو ...

عزیزززززم🥹خیلی کار خوبی کردید منم این بار انتقالم مثبت نشه دیگه برام سخته از اول شروع کنم چون کلا دو تا جنین داشتم و انتقال دادم 

عزیزززززم🥹خیلی کار خوبی کردید منم این بار انتقالم مثبت نشه دیگه برام سخته از اول شروع کنم چون کلا د ...

ان شالله مثبتی عزیزم