2777
2789
عنوان

کیا فیلمنامه نویسي بلدن ؟؟

1718 بازدید | 35 پست

سلام ، دوستان کیا فیلمنامه نویسي بلدن ؟؟ 

من ی ایده و داستان دارم اما فیلمنامه نویسي رو بلد نیستم

کسي هست بهم کمک کنه 

یا حتي اگه کسي نویسنده هست لطفا بگه واقعا بهش نیاز دارم براي ایده در مورد ی موضوعي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتاب هایی در این زمینه مطالعه کن و برو نمایشنامه های معروف ایرانی و خارجی رو بخون

اگر هم اهداف بلند مدت داری میتونی به رشته کارگردانی و سینما هم فکر کنی

درخواست قبول نمیکنم قبلش موضوع درخواست رو بهم بگید
کتاب هایی در این زمینه مطالعه کن و برو نمایشنامه های معروف ایرانی و خارجی رو بخون اگر هم اهداف بلند ...

عزیزم رشتم سینما هست اما در مورد ی موضوعي ایده میخواستم مثلا من ک رشتم سینما هست هم رشته اي هام خیلي ایده میدن و کمک میکنن سینما کلن یجوريه ک باید همفکري چند نفر روي هم باشه ، بچه ها و استادا همیشه کمک میکنن

عزیزم رشتم سینما هست اما در مورد ی موضوعي ایده میخواستم مثلا من ک رشتم سینما هست هم رشته اي هام خیلي ...

اول از همه باید بگم من کاربر آقا هستم

خب با سال بالایی های دانشگاه و افراد با تجربه و اکتیو دانشگاه میتونید صحبت کنید و همفکری اونا رو داشته باشید

بعد ببخشید میشه بپرسم شما ورودی چند هستی

درخواست قبول نمیکنم قبلش موضوع درخواست رو بهم بگید
ببین میتوني بیاي تلگرام یا واتس اپ داستانمو برات تعریف کنم بهم کمک کني ؟ 

نه عزیزم🙏 

اگر ایده ی جذاب ،بکر و خاصی داری میتونی در بانک فیلمنامه نویسی ایده رو ثبت کنی . 

اگر علاقه‌مند به نوشتن و تبدیل اون به فیلمنامه داری لاجرم باید دوره ببینی و کمک بگیری . هدفت چیه ؟

اول از همه باید بگم من کاربر آقا هستم خب با سال بالایی های دانشگاه و افراد با تجربه و اکتیو دانشگاه ...

صحبت کردم بچه ها و 2 تا استادمون هم تایید کردن اما من هنوز داستان فیلمنامه رو یجاییش رو دوس ندارم و حس میکنم یچیزي کم داره براي همین میخواستم چند نفر دیگه ایده بدن در اون مورد و اینکه من سال آخرم و سال دیگه وارد دانشگاه میشم 

نه عزیزم🙏  اگر ایده ی جذاب ،بکر و خاصی داری میتونی در بانک فیلمنامه نویسی ایده رو ثبت کنی .&n ...

نه قرار نیست ایده رو به کسي بدم اصلا قراره خودم اون ایده و داستان رو بسازم و تبدیل به فیلم کنم براي همین دارم میگم یجایي از داستانشو دوس ندارم